NVIDIA GeForce NOW’un popüler 120 FPS bulut oyun hizmeti artık tüm Android telefonlar için yayınlandı. İşte detaylar:

GeForce Now için 6 yeni oyun geliyor

NVIDIA bulut oyun hizmeti GeForce NOW, tüm Android telefonlarda yüksek yenileme hızlarında 120 FPS oyun akışını destekler. Bu özellik önceden sadece belirli cihazlar kullanılabiliyordu ama NVIDIA bu konuda önemli bir adım attı.. Geçtiğimiz ay kullanıcılara duyurulan 120 FPS desteği artık tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

120 FPS oyun desteği, daha önce birçok cihaza uygulanan 60 FPS sınırına kıyasla oyunlarınızın daha akıcı çalışmasını sağlayacaktır. 120 FPS hizmeti daha önce Samsung, Google, OnePlus, Xiaomi ve Asus’un bir dizi Android telefonunda mevcuttu, ancak şimdi eşleşen ekranlara sahip tüm Android telefonlarda mevcut.

120 FPS desteği şu anda ülkemizde mevcut değil

Yükseltme düzeyinde erişim paketi aylık 20 ABD Doları olarak fiyatlandırılır. Ne yazık ki, 120 fps desteğinin yakında iPhone’a ne zaman geleceğine dair bir açıklama da yok. Bu özellik şimdilik sadece Android kullanıcılarının erişebildiği bir özellik. Aslına bakarsanız bu açıdan da biraz şaşırtıcı. Bugüne dek bu tip yenilikleri genelde iOS cihazlar önce alırdı fakat GeForce Now için durum tam tersi oldu. Bunun nedeni Apple’ın App Store’daki kısıtlayıcı politikaları benzer sorunlara neden olabilir.

NVIDIA’nın 2017’den beri macOS’ta ve 2018’den beri PC platformlarında oyuncular tarafından kullanılan GeForce NOW bulut oyun akışı hizmeti, o zamandan beri Android ve iOS dahil tüm mobil platformlara taşındı. En temel haliyle GeForce Now, telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan oyun oynamanıza izin verir. Kendi seçiminize bağlıdır. NVIDIA Cloud’da güçlü işlemciler ve grafik kartları kullanma. Bu hizmet ile yüksek donanım gerektiren oyunlar, tamamen internet bağlantınız sayesinde bulut üzerinden telefon ve bilgisayarlardan indirilmeden oynanabilmektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir