GeForce Now oyun kısmında bu hafta sunulacak olan oyunların listesini açıkladı. Bu hafta içerisinde pek çok oyun platforma eklenirken 23 Haziran’da RPG oyunu Genshin Impact servise gelecek. Açık dünya aksiyon temalı oyun Genshin Impact’te yeni bölgeler keşfedilebiliyor. Bununla beraber farklı kültürler, garip yaratıklar ve beklenmedik hikayelerle de karşılamak mümkün gibi gözüküyor.

Ücretsiz olarak sunulan bir açık dünya aksiyon RPG oyunu olan Genshin Impact’te oyuncular kayıp ikizini bulmak adına yolculuğa çıkan ve bu yolculuk boyunca da Teyvat’ın gizemli sırlarını öğrenirken Gezgin rolünü üstlenecekler. GeForce Now servisinde yer alacak olan oyunda ilerleme kat ettikçe daha fazla şehir, hikaye, karakter ve dönemsel etkinliklerin yayınlanacağı dile getiriliyor. 

Bu hafta GeForce Now kütüphanesine eklenen oyunların listesi:

Chivalry 2 (Steam’de Yeni Sürüm)

Starship Troopers – Terran Command (Steam ve Epic Games Store’da Yeni Sürüm)

Builder Simulator (Steam) Supraland (Epic Games Store)

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II (Steam)

POSTAL: Brain Damaged (Steam)

GeForce Now güncelleme sunuldu. GeForce Now Powered by GAME+’ın yeni 2.0.41 uygulama güncellemesi de  sunuldu. PC ve Mac uygulamalarında, pano üzerinden yayın içi kopyala ve yapıştır desteği ile dijital mağaza içinde uzun ve karmaşık bir parola girmeye gerek kalmıyor. Bu yeni özellik ile beraber oyunlara daha hızlı ulaşmak da mümkün oluyor. 

Kişisel verilerin satışı ve paylaşımı yasaklanıyor


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir