Akıllı saatler son zamanlarda çocukları takip etmek için ebeveynlerin en çok tercih ettiği ürünler oldu. Garmin Bounce özellikleri ile bu işi daha kolay hale getiriyor.

Çocuklara hitap eden özellikleriyle dikkat çeken Garmin Bounce, takip sistemiyle dikkat çekiyor. GPS ve LTE teknolojisine sahip olan cihaz ebeveynlerin anlık olarak çocuklarını takip etmelerini ve iletişim kurabilmelerini sağlıyor. Son dönemlerde ise popülerliği artan bu akıllı saatlerine Garmin firması da dahil oldu. Garmin Bounce, uygun fiyatlı rakiplerine göre GPS ve suya dayanıklı gibi ekstra özelliklere sahip olacak. 

Garmin Bounce özellikleri ve fiyatı belli oldu

Garmin Bounc adlı akıllı saat modeli 1.3 inçlik 240×240 piksel çözünürlüğüne sahip olan LCD ekran ile beraber sunulacak. Sert plastik gövde 5ATM basınca kadar su altında da dayanıklı bir performans sergileyecek. Ürünün kayışlar da silikon malzemelerden üretilmiştir. 

GPS ve LTE bağlantısı ile ebeveynler çocuklarını anlık bir şekilde takip edebilecekler. Saatin fitness ve uyku takibi özelliği bulunuyor. Aynı zamanda yüzme seansları da takip edilebilir durumdadır. Güçlü özellikleri sahip olan saat iki gün süreyle kullanılabilir. LYE hizmeti için aylık 10$ ücreti talep eden Garmin Bounce akıllı saat modelinin fiyat etiketi 150$ şeklinde belirtilmiştir.

Samsung üretim kapasitesini azaltıyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir