Katlanabilir akıllı telefon pazarında zirveye oynayan isimlerden olan Samsung’un yeni katlanabilir modelleri olan Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’e ait olduğu iddia edilen canlı fotoğraflar internet ortamında yayınlandı.

Güney Koreli şirketin bu yıl merakla beklenen yeni katlanabilir cihazlarına artık az bir zaman kala modellere dair detayların arttığını görüyoruz. Samsung tarafından 10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan yeni bir Galaxy Unpacked etkinliği için hazırlıklar devam ediyor. Etkinlikte her ne kadar yeni amiral gemisi Galaxy S23 ailesi ön planda olacak olsa da Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modelleri de karşımıza çıkmış olacak.

Galaxy Z Fold 4’ün bazı özellikleri sızdırıldı

Katlanabilir cihazlar canlı olarak gözüktü

5

Etkinliğe artık saatler kala modellerin canlı görüntüleri internet ortamında yayılmaya başladı. Her iki cihazın katlanabilir ekrana sahip olarak gelmesinin yanı sıra bazı donanım özellikleri de ortaya çıkmışa benziyor. Ortaya çıkan tüm bilgiler kapsamında katlanabilir amiral gemisi bu modellerde Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi kullanılacak. Bu modellerin en az 8 GB RAM desteği ve 256 GB depolama ile gelmesi bekleniyor. Galaxy Z Fold 4 tarafında 7.6 inç büyüklüğünde QXCA+ AMOLED esnek iç ekran yer alacak. Modelin dış tarafında ise 6.2 inçlik HD+ AMOLED bir ekran göreceğiz. Her iki ekranın yenileme hızı ise 120 Hz seviyesinde olacak.

6

Modelin üstünde üçlü kamera bulunacak ve kameralardan ana olan sensör 50 MP olacakken, 12 MP geniş açı sensörü de yer alacak. Modelin ayrıca 4400 mAh batarya ile 25 watt hızlı şarj desteğini göreceğiz. Galaxy Z Flip 4 detaylarına gelecek olursak ise 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ bir ekran kullanıcıları karşılıyor olacak. 2630×1080 çözünürlüklü bu ekran 120 Hz olacakken, dış tarafta ise 1.9 inç ekran bulunacak. Çift kamera sistemi yer alacak bu modelde ise 3700 mAh ve 25 watt desteklerini göreceğiz.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir