Display Supply Chain Consultants (DSCC) CEO’su Ross Young, Samsung’un Galaxy Z Flip 4 için daha fazla ekran sipariş edeceğini duyurdu.

Kısa süre önce Samsung’un Galaxy Z Flip 4 için yeni bir patent aldığı duyuruldu. Display Supply Chain Consultants (DSCC) CEO’su Ross Young, Samsung’un Galaxy Z Flip 4 için daha fazla ekran sipariş edeceğini duyurdu.

Samsung, Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3’ün 400.000 ön siparişi geçtiğini duyurdu. Giderek daha popüler hale gelen katlanır cep telefonları, akıllı telefon üreticilerinin de ilgisini çekmeyi başardı.

Galaxy Z Flip 4 için 8,7 milyon ekran paneli sipariş verildi

Young, Samsung’un bir ekran siparişi verdiğini ve üretilen panelin Nisan ayında piyasaya çıkacağını duyurdu. Geçen yıl Samsung, Galaxy Z Flip 3 için 5,1 milyon ekran paneli sipariş etmişti. Young, Galaxy Z Flip 4 için 8.7 milyon adet sipariş edildiğini söyledi. Samsung, yaklaşık %60 daha fazla ekran paneli siparişi vererek yeni modeller geliştirmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3 pil performansı nasıl iyileştirilir?

Galaxy Z Flip 4’teki bir diğer sızıntı ise kameranın yeniden tasarımıyla ilgili. Şirketin, tek bir kamera dizisi ile daha iyi bir fotoğraf deneyimi sunmayı planladığı belirtiliyor. Samsung, kapak ekranlarında da kullanılabilen gelişmiş bir ekran altı kamera geliştiriyor.

Açıklanan bilgilere göre katlanabilir akıllı telefon, kapak ekranında da kullanılabilen yükseltilmiş bir ekran altı kamerasıyla geliyor. Tasarımın selfie deneyimini iyileştirme sloganıyla gelmesi bekleniyor.

Sızdırılan bilgilerden bazıları Samsung’un Galaxy Z Flip 4’ün tasarımında bazı değişiklikler yapmayı planladığı yönünde. The Elec’e göre katlanabilir akıllı telefonun ekran tasarımı Z Flip 3 ile aynı olacak. Dış kapak ekranı 1,83 inçten 1,9 inç’e genişletilecek.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Samsung yeni katlanabilir ekranlı telefon modeliyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarabilecek mi?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir