Samsung, Güney Kore pazarı içi yeni bir cihaz ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Beğenilen katlanabilir akıllı cep telefon Galaxy Z Flip 3, bu hafta içerisinde Pokemon Sürümüne kavuşacak.

Samsung’un katlanabilir akıllı cep telefon pazarından en sevilen telefonlarından Galaxy Z Flip 3, yeni bir sürüm ile yenileniyor. Halihazırda Thom Browne Sürümüne sahip olan Galaxy Z Flip 3, bu hafta içerisinde Pokemon Sürümü ile yepyeni bir hal alıyor.

Galaxy Z Flip 3, oldukça geniş bir paket ile satışa sunulacak ve içerisinde bir sürü ek ürüne sahip olacak. Şeffaf Pikachu Kapak Seti, kordon askılı Pokemon kılıfı, Pokemon Özel Paketi, Pikachu anahtarlık ve Poke Ball ürünleri dışında olan telefon, içerisinde özel temalar, duvar kağıtları ve zil sesleri ile gelecek. Makeyung.com’un raporuna göre Güney Kore’de geçtiğimiz haftalar içerisinde Pokemon popülerliği inanılmaz derecede artmış durumdadır. Pokemon Ekmeklerinin satışı, bütün ülkeler içerisinde koleksiyoncuları harekete geçirmiş durumdadır. Samsung, Galaxy Z Flip 3’ün hangi ülkeler içerisinde satışa sunulacağı veya fiyatı ile ilgili bir bilgi verilmedi fakat cihaz, yüksek ihtimalle sadece Güney Kore’de satışa çıkacak.

iPhone 14 serisinde mini modelden vazgeçti

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir