Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un yeni amiral gemisi serisi tableti hakkında çeşitli bilgiler ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre Galaxy Tab 8 serisi sadece tek RAM ve depolama alanı seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihazın yakın bir zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen durumlardandır. 

Güney Koreli dev isim Samsung, bugün haber başlığında “her tarafı kameralarla donatılmış” bir akıllı saat projesi ile adından söz ettirmişti. Şimdi ise şirket, yeni amiral gemisi tablet serisi ile gündemde yer alıyor. Galaxy tab S8 olarak adlandırılan söz konusu bu tablet serisinin resmi tanıtımı için artık oldukça az bir zaman kaldı. Fakat cihazların tanıtımının yapılmasından önce elde edilen yeni bir bilgi ise tabletlerin RAM ve depolama alanlarında sadece bir seçenek olacağı yönündedir. 

OnePlus 10R serisinin özellikleri hakkında yeni sızıntılar geldi

Galaxy Tab S8 Ultra, daha fazla seçenekle geliyor

Bu yılın ilk yarısında serinin genel özellikleri hakkında çeşitli bilgiler elde edilmişti. Twitter platformu üzerinden bu yeni teknolojik ürünler ile ilgili olarak paylaşılan bilgilerle ünlenen Snoopytech, yeni amiral gemisi tablet serisinin bir alanda pek de fazla seçenek sunmadığını gösteriyor. Galaxy Tab S8 ve Galaxy Tab S8+ olarak piyasaya sunulacak olan bu iki modelin Wi-Fi ve 5G versiyonları olacak. Fakat söz konusu bu modellerde yer alacak RAM ve depolama alanı 8 GB RAM + 128 GB depolama alanı ile de sınırlama getiriliyor. Bu seçeneğin dışında ise farklı bir konfigürasyon ile sunulmayacak. Bu iki modelin renk seçenekleri ise koyu gri ve gümüş rengi olarak belirlendi. 

3 9

Seride bulunan bir diğer tablet modeli ise Galaxy Tab S8 Ultra’nın Wi-Fi versiyonu da tıpkı diğer iki modelde de olduğu üzere 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanları ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bir diğer açıdan ise Galaxy Tab S8 Ultra’nın 5G modelinde 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanının yanı sıra aynı zamanda 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı seçeneği de kullanıcıların beğenisine sunulacak. Diğer bir iki modele göre eksik olduğu kısmı ise renk seçeneğidir. Galaxy Tab S8 Ultra’nın sadece koyu gri renk ile satışa çıkması bekleniyor. 

Seri ile ilgili olarak geçtiğimiz dönem içerisinde ortaya atılan bilgiler, Galaxy Tab S8 Ultra’nın 14,6 inç boyutunda AMOLED ekran üzerine kurulu olmasıdır. 

sahip olacağı yönündeydi. 120 Hz yenileme hızı sunma özelliğine sahip olan cihazda aynı zamanda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC işlemcinin olması da beklenen özellikler arasındadır. Serinin bir diğer iki üyesi Galaxy Tab S8’in 11 inç boyutunda ve Galaxy Tab S8+ ise 12,4 inçlik ekran üzerine kurulu olacak. Samsung’un bu yeni amiral gemisi tabletlerinin 2022’nin ilk yarısında tanıtılması bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir