Samsung tarafından hazırlıklarına titizlikle devam edilen Galaxy S22 amiral gemileri için yeni bir sızıntı daha yaşandı. Yeni sızıntıda 60’tan fazla kılıf ve aksesuar bilgisi yer aldı.

Samsung tarafından 2022 yılının Şubat ayında piyasaya sunulması beklenen Samsung Galaxy S22 serisi bugüne kadarki süreç içerisinde pek çok farklı sızıntı ile gündeme geldi. Telefonlarda yer alacak yeni teknolojiler büyük oranda belli olmuş olsa da yeni sızıntı bu sefer akıllı telefonlarda kullanılacak kılıfları içerdi. 

İngiliz perakendeci yeni kılıfları listeledi

İngiliz perakendeci BOX UK, Galaxy S22 serisi için çok sayıda resmi aksesuarı listelemeye başladı. Yapılan listelemede üç farklı Galaxy S22 serisi için geliştirilen aksesuarlara yer verilirken 60’tan fazla farklı seçeneğe sahip olunması ise dikkat çekti. 

Samsung Galaxy S22, S22+, S22 Ultra modellerini kapsayan aksesuar listesinde ise; şeffaf koruyucu kılıf, çerçeve koruyucu kılıf, deri koruyucu kılıf, silikon koruyucu kılıf, akıllı şeffaf koruyucu kılıf, akıllı LED koruyucu kılıf gibi farklı seçenekler yer aldı. Yapılan listelemede henüz görseller eklenmedi. Ancak tüm detayları ile aksesuarların yer alması Galaxy S22 modellerinin gündeme gelmesini sağladı. Bununla birlikte aksesuarların resmi olmasa da S Pen için renk seçeneklerine listeleme ile yer verildi. Açıklamalara göre 4 farklı renk ile piyasaya sunulacak olan özel kalemde; yeşil, kırmızı, beyaz ya da siyah renklerinden birisi tercih edilebilecek. Bu renklerin telefon renkleri ile uyumlu olması bekleniyor. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir