Güney Koreli marka Samsung’un geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında birçok yeni ürününü gördük. Başta Galaxy Z Flip 4 ile Galaxy Z Fold 4 modelleri ön plana çıkarken, şirketin Galaxy Watch 5 ve Galaxy Buds 2 Pro ürünleri de duyurulmuştu. Şimdi ise tanıtılan kablosuz kulaklıklardan Galaxy Buds 2 Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu.

Galaxy Unpacked etkinliğinin dikkat çeken ürünlerinden birisi de Galaxy Buds 2 Pro modeli oldu. TWS kulaklık yapısındaki bu ürün hem özellikleri hem de tasarımı ile kullanıcıların bir hayli ilgisini çekmişti. Şimdi ise modelin Türkiye fiyatı karşımıza çıkıyor.

Samsung Buds 2 Pro tanıtıldı

Galaxy Buds 2 Pro Türkiye fiyatı belli oldu

14

 Şirket tarafından iddia edilenlere göre yeni Galaxy Buds 2 Pro modeli piyasada bulunan en iyi aktif gürültü engelleme özelliğine sahip durumda. Ayrıca kulaklık içerisinde yeni sürücüler bulunurken, bu sayede ses kalitesi üst seviyeye 24 bit HiFi seviyesine çıkıyor. Diğer yandan dış ses algılama ve mikrofon tarafında da geliştirmeler ile geliyor. ANC aktif iken Galaxy Buds 2 Pro modeli 5 saatlik bir müzik çalma ve 3.5 saat konuşma süresi sunuyor. Şarj kutusu ile beraber ise bu süre 18 ve 14 saate kadar çıkabiliyor. ANC kapalı halde ise 8 saate kadar müzik çalma, 4 saate kadar konuşma sunuyor. Ancak şarj kutusu ile beraber bu süre 29 ve 15 saate yükselmiş oluyor.

Galaxy Buds 2 Pro modeli 239 dolar fiyat etiketi ile karşımıza gelirken, Türkiye fiyatına dair bilgi verilmemişti. Ancak Samsung Türkiye resmi sitesi üzerinde Galaxy Buds 2 Pro modeli 3 bin 499 TL’den ön siparişe açılmış oldu. Ürünün sipariş verilmesi halinde 9 Eylül 2022 tarihinde sevkiyatların başlayacağı ifade ediliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir