Samsung tarafından geliştirilen Galaxy A04s serisi Türkiye’de satışa çıktı. İşte telefonun özellikleri ve Türkiye’deki satış fiyatı.

Samsung, giriş seviyesindeki yeni modeli Galaxy A04s’i Türkiye’de satışa çıkardı. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan yeni gelişme sayesinde modelin Türkiye’deki satış fiyatı da ortaya çıktı.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A04s için geri sayım başlatıldı!

Galaxy A04s özellikleri

Geçtiğimiz haftalarda da aktardığımız Galaxy A04s özellikleri, aynı şekilde Türkiye’de de geçerli. Herhangi bir değişiklik yapılmadan Türkiye’de satışa sunulan yeni modelde 6.5 inç HD IPS LCD panel kullanılıyor. Önde 5 MP selfie kamerasına yer veren Samsung, arkada ise 50 MP ana kamera, 2 MP derinlik kamera ve 2 MP makro kamera olarak üçlü bir kurulumu tercih etmiş. Böylece giriş seviyesindeki bir model için oldukça iyi bir kamera deneyimi sunulacak.

Samsung tarafından geliştirilen Exynos 850 işlemcinin yer aldığı modelde, RAM için 2, depolama alanı için ise 3 farklı seçenek bulunuyor. 3 GB ve 4 GB RAM seçeneklerinin değerlendirilebileceği modelde depolama alanı olarak ise 32 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere farklı tercihler yapılabilir.  Android 12 işletim sistemiyle kutudan çıkan telefonda One UI Core 4.1 sürümü bulunuyor. Güncellemeler ile yükseltilebilecek olan telefonda, renk seçeneği ise 4. Telefondaki son dikkat çeken detay ise 5000 mAh kapasiteli batarya.

Galaxy A04s kaç para?

26 Eylül itibariyle satışa çıkan telefon, Türkiye’de 64 GB ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonlarıyla satışa çıkarılacak.

  • Galaxy A04s 128 GB fiyatı – 5.699 TL
  • Galaxy A04s 64 GB fiyatı – 5.299 TL

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir