FM 2017 versiyonunu oynuyorsanız ve 2018-2019 sezonundaki transferleri oyununuza dahil etmek istiyorsanız yayınlanan yamayı kullanabilirsiniz. 

Football Manager 2019’un Türk Wonderkid’leri

Transfer güncellemeleri için Sortitoutsi tarafından paylaşılan yamalar, oyuncuların güncel transferler dahilinde oyunu oynamasını sağlıyor. Üstelik sadece son çıkan FM versiyonu için değil daha önceki versiyonlar için de yine yamalar yayınlandığından dolayı 2018-2019 sezonundaki transferler için FM 2017 oyununda da kolay bir şekilde değişiklik yapabilirsiniz. Eğer ilk defa yama kuruyorsanız ya da yama kurmayı bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek mevcut yamayı oyununuza kurabilir ve yama üzerinden yeni bir oyun başlatabilirsiniz

Ocak ayı itibari ile hemen hemen tüm dünya genelinde başlayan transfer dönemi Şubat ve Mart’a doğru tamamlanmış durumda. Bu bakımdan şu anda liglerde yeni transferler yeni formaları ile yeşil sahadaki mücadelelerine başladı. Bu açıdan yapacağınız güncelleme ile birlikte dünya genelinde gerçekleştirilmiş olan tüm transferleri aktif hale getirebilirsiniz. Bu aşamalar sonrasında oyuncular yeni kulüplerinde futbol oynayacağı gibi siz de daha gerçekçi ve günümüzdeki transferler doğrultusunda oyuna devam edebilirsiniz. 

Çıkan FM 2019’da Yer Alan Yenilikler 

Resmi yayıncı tarafından FM 2017 için ara transfer dönemine dair bir yama yayınlanmayacağından dolayı kullanıcıların bu tip özel geliştiriciler tarafından kullanıma sunulmuş yamaları tercih etmesi gerekiyor. Bu nedenle 2018-2019 ve daha sonrasındaki dönemlerde yapılacak olan transferleri takip etmek ve FM 2017’de bu transferleri aktif hale getirmek istiyorsanız bu ve benzeri yamaları kullanmanız zorunlu.

FM 2017 Ara Transfer Yaması Kurulumu nasıl yapılır?

Öncelikli olarak yamayı aşağıdaki bağlantı üzerinden indirin ve daha sonrasında sıkıştırılmış olan dosyayı rardan çıkarın. Çıkarmış olduğunuz tüm belgeleri aşağıda yer alan yolu takip ederek bilgisayarınızdaki alana kopyalayın ve herhangi bir değiştirme uyarısı çıkarsa değiştir seçeneğini seçin.

Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2017\editor data

Eğer bu bölümde herhangi bir klasör bulamazsanız belirtildiği gibi aynı isimle bir klasör oluşturmanız gerekecektir. Klasör oluşturma ve yapıştırma işlemlerini tamamladıktan sonra ise oyunda bu yamayı aktif hale getirmeniz gerekir. Bunun için ise öncelikli olarak yeni bir oyun başlatmanız ve gerekli olan tüm alanları doldurmanız gerekir. Daha sonrasında ise veri tabanı ekranına geldiğinizde editör veri dosyaları üzerinden yapıştırmış olduğunuz dosyayı seçerek onaylamanız gerekmektedir. Bu işlemler sonrasında 2017 versiyon için oyun oynamaya başlayabilirsiniz. Yapılmış olan tüm bu işlemler herhangi bir şekilde kayıtlı oyunlarda geçerli olmayacağından dolayı yamayı aktif hale getirmek için mutlaka yeni bir oyuna başlamanız gerekmektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir