Bugün Çıkan FM 2019'da Yer Alan Yenilikler - Haberler - indir.com

Bugün Çıkan FM 2019'da Yer Alan Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 10:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun piyasasının sevilen ismi Football Manager 2019 oyunu yaklaşık 1 aydır beta sürecinde idi. Nihayet bugün itibariyle Beta sürecini sonlandıran oyun çıkışını gerçekleştirdi. Bağımlıları tarafından tüm serileri takip edilen ve sevilen oyun FM 2019 ile beraber gelen tüm yenilikleri sizler için derledik. Oyun bir süredir Beta sürecindeyken, oldukça sorunlara sahipti. Bu noktada tam sürüme geçiş yapan oyunda yer alan majör hataları ve birçok problemin ortadan kalktığı da belirtiliyor. Diğer yandan abartılı sakatlıklar ve oyuncuların sürekli penaltı kaçırması gibi hata ve sorunların artık kalktığı belirleniyor. Gelin şimdi FM 2019 ile beraber gelen yeniliklere göz atalım.

FM 2019 İle Gelen Yenilikler

Taktik Ekranı

Football Manager 2019 zam kurbanı olduFootball Manager 2019 zam kurbanı oldu

FM serisinin en detaylı taktiklerinin yapıldığı gelişmiş yönetim alanı FM 2019’da yer alacak. Birçok taktik opsiyonu ile beraber bilindik teknik direktörler olan Klopp gibi isimlerin oyun mentaliteleri ve tüm taktik detayları takımınıza entegre edebileceksiniz. Diğer yandan bireysel taktikler ve direktifler de oyunculara vermek mümkün olacak.

Gol Çizgisi ve VAR Teknolojileri

Beta sürümde yer alan VAR teknolojisi artık kullanılmaya başlanıyor. Pozisyonlarda detaylı açılar ile tekrar izlenimler gerçekleştirilebilecek. Gerçek hayatta olduğu gibi artık bu özellik ile pozisyonlar ve genel oynayış çok daha heyecanlı olacak. Ayrıca VAR haricinde gol çizgisi teknolojisi de oyunda aktif olmuş durumda.

Almanya ve Bundesliga

Football Manager serisinin en iddialı taraftarlarından olan Almanya problemi FM 2019 ile beraber çözülmüş oluyor. Tam 36 adet Almanya kulübünü lisanslı gerçek logo ve oyuncu yüzleri ile görüyoruz.

Takım Konuşması

Artık maç öncesi konuşmaları yüzeysel olmayacak. Bu noktada daha da detaylandırılan bu özellik sayesinde oyuncuların daha fazla motive olması bekleniyor. Ayrıca her oyuncu karakterine göre sinirlenme ve tepki gösterme gibi durumlar ortaya çıkacak. foot


Football Manager 2019 Mobile Sürümü GeliyorFootball Manager 2019 Mobile Sürümü Geliyor

PAYLAŞ