Yılın en iyi futbol oyunu FIFA 22 büyük indirim fırsatıyla yeniden satışta.

FIFA 22 ücretsiz olacak

Bir önceki indirimi kaçıranlar için Döviz kurundaki artışla birlikte son dönemde piyasaya çıkan oyunların fiyatları da ütopik seviyeye ulaştı. Hatta işler o kadar çığırından çıktı ki, FIFA 22’yi bazı platformlarda 1.000 sterlin fiyatla gördüm. Şimdiye kadar indirimi kaçıranlardansanız, işte başka bir seçenek. FIFA 22’de bilgisayar oyuncuları için %84 indirim var.

Windows Steam indirmek için

FIFA 22 Steam’de 95 TL’ye düştü

Steam’de standart olarak 500 TL olan FIFA 22, bugünkü indirimle 95,99 TL’ye düştü. Bu %84 indirim sadece oyunun standart versiyonu için geçerlidir. Ultimate Edition’da %30 indirim var ama 559TL’lik fiyatıyla kesinlikle Standart kadar cazip değil. Her iki kampanya da 31 Mayıs’a kadar geçerlidir.

Son zamanlarda Steam ve PlayStation Store’da benzer büyüklükte indirimler gördük. Bu indirimden sonra bazı mağazalarda oyunun fiyatı arttı. Fiyat artışı nedeniyle FIFA 22 almaktan vazgeçenlerdenseniz 95,99 TL olan yeni fiyat büyük bir fırsat olabilir.

FIFA 23 ile devir sona erecek

FIFA ile EA arasındaki anlaşmanın sona ereceği geçen yıldan bu yana söylentiler dolaşıyor. Geçtiğimiz günlerde bu söylentiler resmiyet kazandı ve FIFA 24’ün başka bir geliştirici tarafından kodlanacağı açıklandı. Bu, FIFA 24’ün önceki oyunlardan kökten farklı olacağı anlamına geliyor. Şimdiye kadar FIFA olarak bildiğimiz oyun, EA Sports FC olarak devam edecek.

FIFA 23 sistem gereksinimleri

  • İS: 64 bit Windows 10.
  • İşlemci (AMD): Athlon X4 880K @4 GHz veya eş değeri.
  • İşlemci (Intel): Core i3-6100 @3.7 GHz veya eş değeri.
  • Bellek: 8 GB.
  • Ekran kartı (AMD): Radeon HD 7850 veya eş değeri.
  • Ekran kartı (NVIDIA): GeForce GTX 660 veya eş değeri.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir