En popüler fal uygulamaları neler gelin birlikte öğrenelim.

Toplum olarak mistik güçlere fazlasıyla inanıyoruz. E birde konuşmayı, bir şeyler anlatmayı fazlasıyla seven toplumuz. Bir misafirliğe gittiğimiz zaman ya da arkadaşlarımızla bir hafta sonu bir araya geldiğimiz zaman koyu sohbetlerimize eşlik eden kahveler, önce cezvelerde bol telveli bir şekilde pişirilir ve önümüze gelir. Sıcak sohbetimizin yanında boğazımızı ıslatan kahveler güzelce yudumlanır. Tabi kahveler bitince sıra en önemli yere gelir. Fal baktıracaklar fincanlarını teker teker kapatır. Ve gelsin gelecekten haberler. Bugün ise İndir.com ailesi olarak okurlarımıza en popüler fal bakan uygulamaları sıralayacağız. İşte en popüler fal uygulaması listesi;

1-Kaave Falı

Kahve falı uygulamaları içerisinde en popüler uygulama olarak çıkan Kaave Falı Uygulaması, hem Türkçe dil hizmeti veriyor hem de İngilizce dil hizmeti veriyor. Kaave Falı Uygulaması’nda her daim değişen falcılar size en iyi hizmeti vermek için sıralanıyor. İnsanların ise en çok sevdiği falcı Falcı Bacı. Nedeni ise uygulamayı kullanan kişilerden ücret almadan fal bakıyor. Diğer falcılar ücret karşılığı fal bakıyor.  

kaave fali1513257212 1534068304

2-Faladdin (Android / iOS)

Dikkatleri en çok üzerine toplamayı başaran fal uygulaması Faladdin, kullanıcılarına yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor. Diğer fal uygulamalarına nazaran daha detaylı ve uzun içerik sunan uygulama, kullanıcılarını kalbinden vuruyor. Hem İngilizce hem de Türkçe dillerinde hizmet veren Faladdin, cinsiyet seçimi sırasında kadın, erkek ve LGBT seçeneğini bulunduruyor.

imagen faladdin sihirli fal 0big 1534068498

3-Derya Abla (Android / iOS)

Fal baktırmayı seven insanların bir diğer uğrak adresi Derya Abla, popüler fal uygulamaları arasında yerini alıyor. Fakat Derya Abla Fal Uygulaması’nı diğer uygulamalrdan ayıran en can alıcı özelliği canlı fal bakımı. Uygulama içi kredi satın alarak ya da kazanarak biriktirdiğiniz kredilerle gerçek falcılarla iletişime geçip canlı fal baktırabiliyorsunuz.

1200x630bb 1534068582

4-Fal Diyarı

Fal uygulamaları arasında yerini alan bir diğer uygulamamız Fal Diyarı. Fal Diyarının diğer uygulamalardan ayrılan yanı ise mobil uygulamasının dışında internet sitesi de mevcut. Tıpkı Derya Abla’da olduğu gibi Fal Diyarı Uygulaması’nda da kredi biriktirerek dilediğiniz falcılara fal baktırabiliyorsunuz. Ayrıca kahve falı yanında birde tarot, yıldızname, dert anlatma ve rüya yorumu gibide seçenekleri bünyesinde bulunduruyor.

unnamed1 1534146673

5-Fal Vakti

Listemizin beşinci sırasında yerini alan fal uygulaması Fal Vakti, gerçek falcılar tarafından bakılan ve sesli olarak falınızı okuyabilen uygulama.

750x750bb 1534068746

6-Fal Kutusu

Günde 3 adet fal baktırma hakkı sunan uygulama, kahve falının dışında tarot, yıldızname v rüya yorumu yapabiliyor.

643x0w 1534146888

7-Efsun Abla (Android / iOS)

Uzun ve detaylı fal bakan Efsun Abla, tıpkı Faladdin gibi uzun ve detaylı yorumları ile meşhur. Ancak bir fincan limiti veren uygulama, 24 saat içerisinde 1 hak tanıyor size. Şayet 1’den fazla fal baktırmak istiyorsanız da bunun için ek bi ücret ödemeniz gerekecek.

1080x800bb 1534147031

8-Hürrem ile Kahve Falı

Hürrem ile Kahve Falı uygulaması diğer uygulamalardan birazcık farklı. Diğer uygulamalarda içtiğiniz kahve fincanın fotoğrafını çekerek gönderiyorken bu uygulamada, sade, orta ve şekerli seçeneklerini seçerek direkt falınıza bakmaya başlıyor. Kahve içmeyi sevmeyen ama fal baktırmayı seven kişiler için oldukça güzel imkan sunun uygulama oldukça seviliyor.

android kahve fali uygulamalari 1534147340

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir