En çok indirilen kahve falı uygulamalarını listelediğimiz bu yazımızda hangi uygulama hangi özelliklere sahip öğrenebilirsiniz ve kolayca indirebilirsiniz.

Faladdin – Sihirli Fal (Android / iOS)

Kahve falı mı? Faladdin, günün her saati, dünyanın 128 ülkesinde sihirli bir fal deneyimi sunuyor. Kahve fincanı ve tabağının fotoğraflarını çekip gönderin. En hızlı ve gerçekçi fal baktırma deneyimini tamamen ÜCRETSİZ yaşayın.

Derya Abla – Kahve Falı (Android / iOS)

Derya Abla’nın tamamen ücretisiz kahve falı, tarot falı, iskambil falı, yıldızname, günlük burç yorumları, rüya tabirleri ve sohbet uygulaması ile bir fal programından bulabileceğiniz her şey bu programın içerisinde. İnternet âleminin en güzel ve en güvenilir fal mekanı Derya Abla artık her zaman cebinizde. Her şey ücretsiz ve bayanlar için herşey bu programda. Dikkat edin bu fallar bağımlılık yapabilir.

Kaave Falı – Falcı Bacı (Android / iOS)

Size özel kahve falı yorumları ile heyecan yaşamak ve eğlenmek istiyorsanız mutlaka Kaave Falı uygulamasını denemelisiniz. Eğer etrafınızda kahve falı baktıracak birisi yok ise Kaave Falı uygulamasında bulunan Falcı Bacı bu görevi sizin için seve seve yapacaktır. Uygulamayı kullanarak kahve falınızı yorumlatmak için yapmanız gereken tek şey, içmiş olduğunuz kahve fincanının fotoğrafını çekip, uygulama üzerinden Falcı Bacı’ ya göndermek olacak ve bu sayede de falınızı yorumlatabileceksiniz. 

Fal Diyarı Kahve Falı (Android / iOS)

İster ücretli, ister ücretsiz bir şekilde kahve falınıza bakabileceğiniz bu uygulamada Aşk Falı, Tarot Falı, Yıldızname baktırabilir ve uzmanlar ile derdinizi paylaşabilir, tavsiyeler alabilirsiniz. Ayrıca Fal diyarı sayesinde rüyalarınızı da yorumlatabilirsiniz.

Kahve Falı (Android / iOS)

Olabilecek en kısa sürede kahve falınızı öğrenebileceğiniz Kahve Falı uygulamasında falınızı çok kolay bir şekilde fotoğrafını çekerek yollayabilirsiniz. Ayrıca falınızı tek bir butona tıklayarak sosyal medya yoluyla paylaşabilirsiniz.

Kahvemin Falı (Android / iOS)

Kahvemin Falı uygulamasını mobil cihazınıza indirdiğiniz takdirde kahve keyfinizi daha da eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. İster gece olsun ister gündüz, kahve fincanının ve tabağının fotoğraflarını telefonunuz ile çekip gönderin, Kahvemin Falı ekibi anında sizin için kahve falınızı size özel yorumlasın. Böylelikle kahve keyfiniz iki katlanmış olacaktır. 

Efsun Abla Kahve Falı (Android / iOS)

Efsun Abla Kahve Falı uygulamanı keyfinizi ikiye katlayacak. Bu uygulama sayesinde kahve sohbeti yapabilir ve keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Efsun Abla’nın arkadaşları Gülizar ve Ebru ve Derya Ablalar ile tanışın! Aşk, ikili ilişkiler ve aile hayatı konularında uzman Gülizar Abla ve arkadaşlıklar, iş hayatı ve maddi geleceğin ile ilgili yorumları ile Ebru Abla fallarınızı bekliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir