En iyi haber uygulaması ile cihazlarınızdan kolay bir şekilde haberleri takip edebilirsiniz. İşte en iyi 7 haber takip uygulamaları…

Dilediğiniz haber sitesini tarayıcınızdan girmeden mobil uygulamalar üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz.  iPhone, iPad cihazlarınızda, iOS ve Android işletimine sahip olan akıllı cihazlarınızda listemizde göreceğiniz uygulamalarla beraber haberleri takip edebilirsiniz. Günlük haberleri okumak için gazete alan kişi sayısı oldukça azaldı. Akıllı cep telefonların kullanımının her geçen gün artmasıyla beraber mobil uygulama kullanımı da aynı oranla artış gösterdi.

Birçok haber sitesinin ayrı ayrı sitelerine girmek yerine tek bir uygulama ile bu sitelerin içeriklerini takip etmek çok daha cazip edici bir hareket. Çeşitli uygulamaların sahip olduğu özellikleri değerlendirerek onlarca haber sitesine tek bir uygulama üzerinden göz atabilir, siteleri istediğiniz gibi düzenleyerek sadece takip ettiğiniz sitelerin içeriklerini okuyabilirsiniz. Teknoloji, siyasi, magazin, ekonomi gibi yüzlerce farklı kategorideki haberleri birbirinden farklı gazete yazarlarını listede yer alan haber uygulamalar ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 

En İyi 7 Haber Takip Uygulaması

1. Flipboard

13

Birçok iOS ve Android işletim sistemli akıllı cihazlarda varsayılan olarak sunulan Flipboard, haber takip

Birçok iOS ve Android işletim sistemli akıllı cihazlarda varsayılan olarak sunulan Flipboard, haber takip uygulaması olarak en çok kullanılanlar arasındadır. Uygulamanın Türkçe dil desteği bulunuyor. Uygulama üzerinden Hürriyet, CNN Türk, Milliyet, Onedio gibi haber sitelerini takip edebilirsiniz. Uygulamanın ana sayfası üzerinden en çok ilgi duyduğunuz alanlara hızla ulaşabilirsiniz. Bununla beraber özelliklere göz atarak uygulamayı kendi ilgi alanlarınıza göre değerlendirebilirsiniz. İsterseniz bir profil oluşturarak sevdiğiniz haberleri kaydedebilir ve arkadaşlarınızın da bu haberleri görmesini sağlayabilirsiniz. 

Android için Flipboard indir

iOS için Flipboard indir

2. Google Haberler

14

Google Haberler uygulaması Dünyadan ve Türkiye’den haberleri tek bir çatı altında toplayarak kullanıcılar geniş bir haber alanı sağlıyor. Uygulamayı açtığınızda ana sayfa üzerinden günün en önemli 5 haberini göreceksiniz. Başlıklar kısmından ise dünyada olan önemli gelişmelerin kısa özetlerini görebilirsiniz. Üstelik bunu farklı kaynaklardan görmeniz mümkündür. Uygulama ile beraber takip etmekten keyif aldığınız dergi ve gazetelere de anında ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz haber yayıncılarına kolaylıkla abone olarak güncel bilgiler geldiğinde telefonunuza bildirim gelmesini sağlayabilirsiniz. İlgili tüm haberlere tıklayarak o haberin farklı haber kaynaklarında nasıl verdiğine ulaşabilirsiniz. Mevcut konumunuza göre güncel haberlerden de anında haberdar olabilirsiniz. 

Andorid için Google Haberler indir

iOS için Google Haberler indir

3. Bundle: Son Dakika Haber

Hürriyet, Milliyet, Onedio, Fanatik, Sporx, Donanım Haber, Sabah, Yeni Şafak, Sözcü, Diken, T24, Habertürk, Cumhuriyet, Listelist, Fanatik, Maçkolik, BBC Türkçe ve daha birçok popüler internet sitesini bir araya getiren Bundle uygulaması ile beraber en güncel haberlerden anında haberdar olun. Son dakika gelişmelerini bildirim olarak alarak konulardan haberdar olabilirsiniz. Reklamları görmek istemiyorsanız okuyucu moduna geçerek sadece içeriğe odaklanabilirsiniz. Uygulamanın çevrimdışı modu sayesinde internetiniz olmadan dahi indirdiğinzi içerikleri okuyabilirsiniz. 

Android için Bundle indir

iOS için Bundle indir

4. Nabız: Size Özel Anlık Haber

16

Dubai merkezli Arap dünyasında oldukça popüler olan Nabd, Türkiye piyasasına Nabız olarak adından söz ettiriyor. Uygulama içerisinde 500’den fazla Türkçe haber kaynağı yer alıyor. Uygulama sayesinde son dakika haberler bildirim olarak akıllı cihazınızın ekranına düşer. 

Andorid için Nabız indir

iOS için Nabız indir

5. SQUID – Haberler & Dergiler

Squıd, spor, moda ve teknoloji gibi 100’den fazla farklı kategori ile kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunar. Bölgesel ve küresel haber içeriklerine uygulama üzerinden anında ulaşabilirsiniz. Okumaktan keyif almadığınız kaynakları engelleyerek ekrana gelmesinin önüne geçebilirsiniz. Beğendiğiniz içerikleri okumanın yanı sıra sosyal medyanız üzerinde de paylaşabilirsiniz. 

Android için Squid indir

iOS için Squid indir

6- Inoreader

19

RSS okuyucusu olarak kullanıcıların beğenisine sunulan Inoreader uygulamasının kullanımı kolay olup son gelişme haberlerini anında takip edebileceğiniz bir uygulamadır. Birçok kategoriye sahip olan Inoreader uygulamasında, sadece takip etmek istediğiniz kategorileri belirleyerek o içerikler hakkında bilgi alırsınız. 

Android için Inoreader indir

iOS için Inoreader indir

7 – Haberin Var Mı? – Son Dakika Haberler

Ücretsiz olarak Android cihazınıza indirerek kullanabileceğiniz Haberin Var Mı? uygulaması da en çok kullanılan haber uygulamalarından biridir. En güncel ve en son haberlerini anında okuyabilir ve sunulan içeriklerden faydalanabilirsiniz. 

Android için Haberin Var Mı? indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir