Elon Musk, geleceğini Twitter takipçilerinin ellerine bıraktı. Bir anket başlatan Musk, başkanlıktan istifa edip etmeyeceğine karar vermek için o anketin sonuçlarını kullanacak.

NASA başkanı Elon Musk’ın işlerini zorlaştıracağını düşünüyor

Milyarder iş adamı Elon Musk, dünyanın en popüler mikroblog platformu Twitter’da bir süredir gündemde. Platformu 44 milyar dolara satın aldıktan sonra radikal bir karar alan ve aldığı hemen hemen her kararda tartışmaların merkezinde yer alan Musk’ın gündeminde şimdi yepyeni bir karar var.

Twitter üzerinden anket yapmaya başlayan Elon Musk, Twitter’daki kaderini takipçilerinin inisiyatifine bıraktı. Bildiğiniz gibi Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra platformun başkanı oldu. Bu anket başladı. Musk, takipçilerine Twitter patronu olmaya devam edip etmeyeceklerini sordu.

Elon Musk: “İstifa etmeli miyim?”

Ankette, “Twitter başkanı olarak istifa etmeli miyim? Anketin sonuçlarını uygulamalı mıyım?” Musk’ın sözlerini neden böyle bir karar almak için kullandığı belli değil.

Şu anda Twitter’da 12 milyondan fazla kişi Elon Musk’a oy verdi. Anket sonuçlarına bakıldığında, katılımcıların %56’sının “evet” (vazgeç) ve %44’ünün “hayır”ı (göreve devam et) tercih ettiğini görüyoruz. Doğrulanmayan sonuçlara göre Elon Musk, Twitter yöneticiliği görevinden ayrılmak zorunda kalabilir.

Son dönemlerde pek çok gergin haberle gündeme gelen Elon Musk hakkında ki bazı yorumlar ünlü iş adamının zamanla başka birine dönüştüğü yönünde. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Elon Musk Twitter’de kalmalı mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir