SpaceX ve Tesla gibi markaların CEO ismi olan Elon Musk son aylarda Twitter’ı satın alması ile gündeme gelmişti. Şimdi ise Elon Musk, Twitter’da 100 milyon takipçi barajına erişti. Özellikle kripto pazarında yaptığı paylaşımlar ile bir hayli tartışma yaratan Musk, Twitter’da 100 milyon takipçi barajını geçen 6.hesap olmayı başardı. Uzay ve uydu araştırmalarında SpaceX şirketinin baş ismi olan ve otonom araçlar ile elektrikli araçlar dünyasının önde gelen markası olan Tesla sahibi olan Elon Musk, şimdi ise Twitter’da erişmiş olduğu takipçi sayısı ile gündeme geldi. Twitter’ı satın alımı henüz tam tamamlanmamış olan Elon Musk, kullanıcıların dikkatini sadece paylaşımları ile değil, eriştiği takipçi sayısı ile de dikkat çekiyor.

Android için Twitter indir
iOS için Twitter indir

Elon Musk, 100 milyon takipçiye ulaştı

elon musk twitterda 100 milyon takipciye ulasti

Twitter’ı bir hayli aktif kullanan isimlerden olan Elon Musk, neredeyse her konuda paylaşım gerçekleştiriyor. Bazı zamanlar paylaşımlarıyla bir hayli eleştirilen Elon Musk, yaklaşık 1 haftadır paylaşım yapmıyor. Elon Musk diğer yandan sahte hesaplar üzerinde de çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu noktada Twitter yönetiminin tam anlamıyla Elon Musk’a geçmesi ile beraber platformdaki tüm bot hesapların kapatılabileceği gündeme gelmişti.

Elon Musk’un yaptığı paylaşım ve açıklamalar ile özellikle kripto para dünyasında manipüle yaptığı gerekçesiyle bir hayli eleştiriliyor. Diğer yandan ABD Başkanlık seçimleri ve Rusya-Ukrayna savaşına kadar yaptığı paylaşımlarda en fazla takip edilen konulardan olmuştu. Elon Musk, 100 milyon takipçi barajını aşmış olsa da, bot hesaplar noktasında başlatmış olduğu tartışma dikkat çekiyor. Bot hesapları platformdan temizlemek isteyen Elon Musk’ın milyonlarca takipçi kaybedebileceği iddia ediliyor. Elon Musk’ın 6. Olduğu en çok takip edilen hesaplara gelin bakalım.

  • Barack Obama: 132,1 milyon
  • Justin Bieber: 114,1 milyon
  • Katy Perry: 108,8 milyon
  • Rihanna: 106,9 milyon
  • Cristiano Ronaldo: 101,3 milyon

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir