Eğlence dünyasının dev isimlerinin başında gelen Disney, Netflix benzeri servisi Disney Plus Türkiye operasyonu için işe alım yapılmaya başladı. T24 tarafından yapılan haberlerden elde edilen bilgilere göre Türkiye’ye ne zaman geleceği hakkında henüz net bir bilgi sunulmayan Disney Plus için işe alım yapılmaya başlandı. 

LinkedIn üzerindeki Disney Plus’ın resmi hesabına bakıldığında Türkiye özelinde 5 farklı iş ilanı yer alıyor. Bu iş ilanlarına bakıldığında ise İnsan Kaynakları gibi önemli alanların daha yeni aldığı görülüyor. Aynı zamanda ilanlar hibrit ve ofisten olmak üzere iki şekilde ayrılmıştır. Kaynaklardan elde edildiği üzere ilanlarının açılmış olması 2022 yılında platformun Türkiye’de erişime açılacağını göstermektedir. Fakat bu konu ile ilgili olarak kesin konuşmamakta da fayda vardır. Bu gibi planlarda zaman zaman çeşitli değişimler olabiliyor. Türkiye’de de son dönemler içerisinde ekonomik anlamda son derece şaşırtıcı olaylar yaşanıyor. 

21 2

Disney Plus Türkiye için heyecanlı bekleyiş devam ediyor

Google çalışanları aşı kuralına uymazlarsa yaptırımlar ağır olacak

Disney, Türkiye gündemine oldukça hızlı bir giriş yapmıştı. Piyasada halihazırda yerli yabancı pek çok “Lightsaber” yani ışın kılıcı vardır. Bunların belki de en gerekli olanında ise sürpriz olmayacağı üzere Disney imzası yer alıyor. Bazı ürünler ise uzun zamandır gelişim aşamasındadır. Bu ışın kılıcının en önemli farklı ise paylaşılan içeriklerde de görüleceği üzere gerçekten açılabiliyor olmasıdır. 

20 4

Bu anlamda en gerçekçi olma özelliğine sahip olan kılıç için şu anda çok fazla detay verilmiş değildir. Örnek vermek gerekirse bu ışın kılıcı Lightsaber satılacak mı ya da satılırsa fiyat etiketi ne kadar olacak henüz bilinmiyor. Disney şu an için sadece kılıcın “Star Wars: Galactic Starcruiser” oteli için olduğunu dile getiriyor. Söz konusu bu ışın kılıcı canlı şekilde ilk olarak Galactic Starcruiser içerisinde görülebileceği belirtildi. Bu gelişmelerin yaşanması 2022’yi bulacak gibi gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir