Clubhouse, kullanıcıların kimin çevrim içi olduğunu bulmalarına yardımcı olmak için bir ‘ Wave Bar’ özelliğini tanıttı.

Clubhouse’un canlı ses platformu bu hafta yeni bir güncelleme duyurdu ve Wave Bar özelliğini mobil uygulamasına ekledi. Kullanıcılar artık ekranın üst kısmında arkadaşlarınızı sosyal ağlarında çevrim içi olarak gösteren yeni bir bölüm görecek, böylece onlarla kolayca iletişim kurabileceksiniz.

Yeni arayüz, kullanıcıların Clubhouse ana ekranından bir oda başlatmak için arkadaşlarını çevrim içi olarak davet etmelerine olanak tanır. Blog gönderisinde vurgulandığı gibi, Wave Bar özelliği, tüm konuşmacıların arkadaşlarının sohbete katılabilmesi için özel alanlar yerine sosyal alanlar açmaya çalışır. Tabii ki, konuşmayı gizli tutmaya karar verirseniz, odayı hemen kilitlemek de mümkündür.

Clubhouse değişikliğe gidiyor

Clubhouse, kullanıcıların çevrim içi arkadaşlarını da odada görebilmeleri için ses odası arayüzünde bazı değişiklikler yaptı. Tıpkı ana ekranınızda olduğu gibi, tek dokunuşla arkadaşlarınızı sosyal alanlarınıza davet edebilirsiniz.

Clubhouse Yeni Güncellemesini Açıkladı

“Her gün oluşturulan yüz binlerce odanın çoğu arkadaşlarıyla buluşan, favori bir programın finalinden sonra odalarda birbirini bulan, D&D stratejileri üzerinde yeniden gruplaşan, birbirlerine yardım eden insanlarla dolu. Uyku öncesi sohbetler edin veya akşam yemeği için nereye gideceğinize karar verin. Bu tür spontane, sıradan anlar her zaman ön plana çıkan şeyler değildir ancak bunlar Clubhouse’u harika yapan şeyin özüdür. Bunu göz önünde bulundurarak, eski arkadaşlarınızı hızlı bir şekilde bulup onlarla konuşmaya başlamayı ve bu sırada yenilerini oluşturmayı kolaylaştırmak için bazı yeni özellikler getiriyoruz!”

Clubhouse’a göre, Wave Bar özelliği şu anda “deneysel” düzeydedir ve gelecekte kullanıcı geri bildirimlerine göre değiştirilebilir veya kaldırılabilir. Güncelleme artık iOS ve Android kullanıcıları için mevcut.

Siz Clubhouse uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Uygulamadan memnun musunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir