Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un cep yakmayan bütçe dostu cihazı Galaxy A04 onaylandı. Cihazın lansmanın yaz ayları içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Başarılı şirket, geçtiğimiz yılki bütçe dostu akıllı cep telefonu Galaxy A03’ün bir benzerini hazırlıyor. Galaxy A04 şeklinde adlandırılan bu cihaz bugün NBTC’den sertifika aldı. Ajansın hazırladığı listeye göre, Galaxy A04, sonunda DS’nin Çift SIM anlamına geldiği SM-A045F/DS model numarası ile beraber geliyor. Akıllı cep telefon çift SIM özelliğine sahip olacak ve sertifika aynı zamanda akıllı cep telefonun  GSM, WCDMA ve LTE’yi de destekliyor.

Samsung Galaxy A04 yakında sunuluyor

Galaxy A04’ğn 15W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil özelliğine sahip olması bekleniyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonun, Android 12’yi One UI 4.0 arayüzü ile çalıştırılacak. Akıllı cep telefonun teknik özellikleri ile ilgili şu an için farklı bir bilgi yoktur. NBTC’ye ek olarak aynı zamanda Galaxy A04 adlı akıllı cep telefonun yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacağını gösteren FCC ve Wi-Fi Alliance tarafından zaten onay almıştı. Yüksek ihtimalle Samsung, Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde Galaxy A04’ün tanıtımını gerçekleştirecek.

Nothing Phone 1 tarafından çekilen ilk kareler geldi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir