Carl Pei imzalı Nothing şirketinin üretmiş olduğu yeni Nothing Phone 1 modeline dair detaylar gelmeye devam ediyor. Bu yeni akıllı telefon modeli sahip olduğu tasarım ile dikkatleri çekerken, özellikleri ile de ön plana çıkmaya devam ediyor. Bir süre önce cihaz hakkında TikTok’ta bir videosu ortaya çıkan cihaz için şimdi ise kamera performansı ortaya çıktı. Eski OnePlus kurucu ortaklarından olan Carl Pei’nin yeni akıllı telefon şirketi Nothing, oldukça iyi satış rakamlarına erişen kablosuz kulaklık Nothing Ear modeli sonrasında Nothing Phone 1 modeli ile karşımıza çıktı. Tüm detayları 12 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan tanıtım ile belli olacak olan model hakkında detaylar sürekli olarak internet ortamında paylaşılmaya devam ediyor.

Nothing Phone 1’in kamera performansı ortaya çıktı

36

Cihazın kamera tarafındaki teknik detaylara bakacak olursak, arka tarafta 50 megapiksel geniş açı Sony IMX766 1/1.56 inç + 16 megapiksel ultra geniş açı kameraların bir arada olduğunu görüyoruz. Bu kamera sistemi ile resmi olarak şirketin çekmiş olduğu fotoğraflar ise bu sayfada paylaşılmış durumda. Çoklu kamera sistemi yerine iyi donanımları çift kamerada birleştirmek isteyen şirket, ana kamerada OIS ve EIS’in bir arada yer aldığını ifade ediyor. Kamera aynı anda hem optik hem de dijital bir şekilde görüntü sabitleme gerçekleştirebiliyor. Gece modu ve akıllı sahne algılama gibi özelliklere sahip olan Nothing 1 modelinin paylaşılan örnek fotoğrafları dilerseniz buradan tam boy olarak indirilebiliyor.

Cihaz hakkındaki diğer bilgilere bakacak olursak, ekran üzerinde parmak izi tarayıcısı yer alıyor. OLED ekran paneli ile 120 Hz yenileme sunan bu modelin 8 GB + 128 GB için 469 Euro, 8 GB + 256 GB için ise 499 euro ve 12 GB 256 GB için 549 euro fiyatlar ile satışa sunulduğunu görüyoruz. Cihazın işlemci gücü ise Snapdragon 778G+ işlemcisinden gerçekleşiyor. 6.55 inç büyüklüğünde ekran ile gelen modelde 45W hızlı şarj destekli 4500 mAh batarya bulunurken, Nothing OS arayüzüne sahip olarak geleceği ifade ediliyor. Android tabanlı yeni Nothing 1 modelini 12 Temmuzda resmi olarak göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir