Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, 2022 yılının ilk yarısında pazara bir yeni nesil iPad Air modeli daha sunacağını belitti. Sağlam kaynaklardan elde edilen bilgilere göre yeni  nesil iPad Air modeli, mevcut tasarım ile yoluna devam edecek ve yeni iPhone SE ile beraber Apple’ın 2022 yılındaki ilk etkinliği ile beraber sunulacak. A15 Bionic işlemciden güç alan iPad Air’in 5G’li versiyonu da olma ihtimali vardır.

iPhone ve iPad Pages uygulamasında kelime sayısını öğrenme

iPad Air’in önünde Center Stage destekli olan 12 megapiksel kamera özelliğine sahip olacak. Center Stage ile beraber tablet kişileri belirli bir seviyeye kadar otomatik olarak kadrajda tutma özelliğine sahip olacak. 10,9 inç ekran üzerine kurulan bu yeni nesil iPad Air, güç butonuna entegre olarak Touch ID yani parmak izi okuma özelliğine sahip olacak. Apple Pencil desteğinin yer alacağı iPad Air, gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olacak. Apple Pencil’ı üzerinde manyetik olarak şarj etme özelliğine sahip olan bu tablet, halihazırda bulunan jenerasyon gibi pek çok farklı renkte elde edilebilir olacak. Temel olarak yeni nesil iPad Mini’nin büyük versiyonu olacak olan 2022’nin Air’i, yeni yıl içerisinde iPad Pro fiyatları pahalı gelenler için ilk seçimler arasında yer alacak.

6 9

Apple’ın bir sonra gerçekleşen etkinliğini yani 2022’nin ilk etkinliği nisan ya da mart ayı içerisinde yapması planlanıyor. Elde edilen son bilgilere göre bu noktada Mart ayında yapılması daha olası gözüküyor. Apple’ın 2022 yılında tanıtımını yapması beklenen daha pek çok ürün vardır. 2022 yılı için önemli planları olan Apple, oldukça merak edilen ilk AR / VR gözlüğünü ise 2023 yılına bırakmış gözüküyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgilere göre elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir