Bitmoji, son zamanlarda online çağın kendilerini ifade etmenin en bilindik yollarından biri oldu. Uygulamanın piyasaya sürülmesinden bu yana, kullanıcılar kendilerinin dijital avatarını oluşturuyor. Bitmoji’de ten rengini, saç tonunu, aksesuarlarını, vücut tipini ve daha fazlasını özelleştirebilirsiniz.

Bitmoji’de şapka ve saç rengini değiştirmek

Bitmoji karakterinizin şapka rengini değiştirmek için mümkün olan en fazla seçeneğe sahip olmak için Deluxe avatar stilini kullanabilirsiniz. Öyleyse şimdi avatarınız için mükemmel tarzı belirleyin. Bitmoji ile ilgili değişiklikler yapmak için aşağıdaki adımları takip edin;

Bitmoji uygulamasını açın ve ekranın altındaki ‘Avatar’a dokunun

Şapka görseline gitmek için alt çubuğu kullanın

Tarzınıza en uygun renk ve stile dokunun

Sağ üst köşedeki “Kaydet” e dokunun

Yeni Bitmoji tasarımınız Snapchat’te veya görüntülemek istediğiniz diğer her yerde görünecektir.

Bitmoji’de saç rengi nasıl değiştirilir?

Birbirinden farklı ifadelere sahip olan Bitmoji seçenekleri arasından kendinizi en çok yansıtan seçeneği seçebilirsiniz. Karakterin saç rengini şapkanıza uyacak şekilde güncellemek isterseniz bunu da yapmanız da mümkündür. Yukarıda kullandığımız işlemi kullanarak saç rengi seçeneklerinize erişmek için kaydırma çubuğunu kullanın. İstediğiniz neredeyse her rengi seçebilirsiniz. Deluxe saç renkleri adında ek 100 seçenek sunar. Buna Balayage ve Ombre saç renkleri dahildir. Burada yapacağınız değişiklikler kişisel zevklerinize bağlı olarak değişir. 

Tek yapmanız gereken saç renklerine kaydırmak ve tarzınızı seçmek ve kaydet’i kullanmak.

Diğer renkleri isterseniz saç rengi seçeneklerine kaydırın ve aynı şeyi tekrar yapın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir