Binance Türkiye için yeni bir açıklama yapıldı ve üniversite öğrencileri için stajı imkanı sağlanacağı belirtildi.

Binance Türkiye, kripto para ve blockchain teknolojileri için Binance Internian staj programını duyurdu. 31 Ekim 2022 tarihine kadar başvuru döneminin süreceği staj döneminde, kabul gören öğrenciler Binance Türkiye’de staj imkanına sahip olacak.

Binance Türkiye’den Ethereum alım satımı hakkında önemli açıklama

Binance Türkiye staj imkanları neler?

Binance Türkiye’de staj yapacak öğrenciler alanında uzman isimlerle çalışacak ve eğitimler alacak. Staj programı ile ilgili açıklama yapan Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, “Dünyanın lider kripto para borsası olarak, yeni nesil finansal teknolojiler konusundaki bilgi birikimimizle gençlerin kariyer hedeflerini desteklemeyi amaçlıyoruz. Amacımız; kripto para piyasası hakkında nitelikli bilgilerle gençleri bilinçlendirerek, kendilerini geliştirmek istedikleri yönde onlara rehber olmak. Bu amaçla başlattığımız ‘Binance Internian’ programımızla üniversite öğrencilerine kapılarımızı açarak, Binance Türkiye bünyesinde staj yapma imkânı tanıyoruz. Kripto para konusunda hiç bilgi sahibi olmayan kişilerden, bu alanda devamlı yatırım yapan deneyim sahibi kişilere kadar herkesin yararlanabileceği tüm içerikleri düzenli olarak Binance Academy’de paylaşıyoruz. Sektör lideri olarak kripto para alanında doğru bilgi üretimine katkı sağlayıp, yeni yatırımcılara rehber olmaya, Türkiye’de kripto para, Web3 ve blokzincir teknolojileri konusundaki deneyimlerimizi aktarmayı sürdüreceğiz” dedi.

Binance Türkiye staj şartları

Binance Türkiye staj şartlarında en çok dikkat çeken detay 1 dakikalık video paylaşımının olması. Staj yapmak isteyen öğrenciler, 1 dakikalık videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşacak. Video #BinanceInternian hashtag’i ile paylaşılacak. Bu videolar arasından en çok etkileşim alan 4 video ile Binance tarafından seçilecek 4 video mülakata davet edilecek.

iOS için Binance indir

Android için Binance indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir