Binance Türkiye, Ethereum sahiplerini uyardı. Açıklanan tarihler arasındaki dönemde platform olası alımlara kapatılacaktır. İşte detaylar;

Kripto para birimleri popülaritesini artırmaya devam ediyor. Ancak artan popülerlik, dolandırıcıların ve siber suçluların dikkatini çekiyor. Sonuç olarak, yatırımcılardan güvenli bir platform talebi her geçen gün artıyor. Bu sitelerden biri olan Binance Türkiye, Ethereum, Bitcoin, Dogecoin ve çeşitli madeni paraları alıp satabileceğiniz güvenli bir pazar yeri vaat ediyor.

Binance TR ücretsiz Türk Lirası çekimiyle ilgili yeni bir karar aldı

Genelde kesintisiz hizmet veren platform, ülkemizden Icrypex ve BTC Turk gibi yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Ancak, son duyuruya göre Binance Türkiye, Ethereum sahipleri için hizmetin kısa süreli olarak sonlandırılmasını planlıyor.

Binance Türkiye, Ethereum ağı üzerinde bakım çalışması yapacak,

Binance Türkiye, Ethereum ağı üzerinde bakım çalışması planlıyor. Bu, 16.02.2022 saat 05:00’te yaklaşık 1 saat içinde ilgili kripto para birimi için hiçbir işlem yapılamayacağı anlamına gelir. Bu süre zarfında tahliye askıya alınacak ve rehabilitasyon tamamlandıktan sonra yeniden kabule devam edilecektir.

Yarılanma oldukça kısa olmasına rağmen, kripto para piyasasının ne kadar değişken olduğu düşünüldüğünde dikkatli olmakta fayda var. Ne yazık ki, tüm birikimlerinizi riske atmak için bir saat yeterlidir. Ancak bunun standart bir bakım işlemi olduğu unutulmamalıdır.

Ethereum yükselecek mi?

Ethereum fiyatına şu ana kadar baktığımızda 3.107 dolar civarında olduğunu görüyoruz. Özellikle geçen yıl değeri artan popüler kripto para, bu noktaya 1.400 dolardan ulaştı. Yatırımcıların sevindirdiği ETH rallisinin ne kadar süreceği oldukça şüpheli.


Peki siz ne düşünüyorsunuz? Binance Türkiye Ethereum ağını korurken kripto para yatırımlarınızı koruyacak mısınız? Kripto para yatırımlarınızı korumak için neler yapıyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir