Apple’ın sahip olduğu Beats Fit Pro kablosuz kulaklıkları için yeni renk seçenekleri sunuldu. Yeni tanıtım, magazin dünyasının ünlü ismi Kim Kardashian ile gerçekleştirildi.

Yeni kulaklık renk seçeneklerinde ten rengi olan model dikkat çekerken, üç farklı renk seçeneği ile yeni Beats Fit Pro modelleri 16 Ağustos tarihinde resmi olarak satışa çıkacak.

Kablosuz kulaklık Apple Beats Fit Pro Türkiye’de

Apple’ın geçen yılın kulaklıkları olan Beats Fit Pro modelleri çeşitli boyutlu kulak uçları ile rahat bir kullanım deneyimi sunuyordu. Şeffaflık moduna da sahip olan bu modellerde uzamsal ses desteği ve tek dokunuş ile eşleştirme gibi özellikler de bulunuyor. H1 yonga seti ile gelen bu kulaklık aktif gürültü engelleme gibi yeni nesil Apple yeteneklerine de sahip durumda.

Beats Fit Pro yeni renk seçenekleri sunuldu

9

Apple’ın bu modeli için üç yeni renk seçeneği görüyoruz. Kim Kardashian ile yapılan tanıtımda üç yeni renk belli olurken, 16 Ağustostan itibaren ise resmi olarak satın alınabilecek. Dünya genelinde dört farklı renk seçeneğine sahip olan Beats Fit Pro kablosuz kulaklık modeli 4299 TL fiyata sahip olurken, üç yeni renk seçeneği de ekleniyor. Cilt tonlarına uyumlu olan Moon, Dune ve Earth adlı renkleri görüyoruz. Ten renklerine yakın olan bu yeni yelpaze, dikkat çekmemesi ile ön plana çıkıyor.

Apple’ın ifade ettiğine göre minimalist bir estetik lanse eden bu kulaklık, belli Apple mağazalarında yer alacak. Aktif gürültü engelleme özelliği ile gelen bu kulaklık modelelleri, özellik açıkken 6 saatlik bir kullanım sunarken, bu süre ise 21 saate kadar çıkabiliyor. Kulaklığın bu yeni renk seçeneklerinin ise ülkemizde satışta olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak kulakta dikkat çekmesini istemeyen kullanıcılar için ten rengi seçeneklerinin oldukça mantıklı seçenek olduğunu belirtelim.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir