Assassin`s Creed Valhalla’yı Türkçe oynamak istiyorsanız bu yazıya göz atabilirsiniz.

Assassin`s Creed Valhalla, 2020 yılında piyasaya çıktı ve hem görsel efektleri hem de oynanışıyla ile bizleri şaşırtmayı başardı. Oldukça güzel bir hikayeye de olan bu oyunda Eivor adında bir İskandinav savaşçısını oynuyoruz. Birçok oyuncu Assassin`s Creed Valhalla’nın hikayesini ilgileniyor. Oyuncular Oyunu daha iyi anlamak için Assassin`s Creed Valhalla’yı Türkçe oynamak istiyorlar. Peki bunu nasıl yapabilrsiniz? Bu yazımızda sizlere Assassin`s Creed Valhalla’nın nasıl Türkçe yapılacağını anlatacağız.

Ubisoft, 3 yeni Assassin’s Creed oyununu duyurdu

Assassin`s Creed Valhalla Türkçe Yama Nasıl İndirilir?

  • TGoogle Assassin’s Creed Valhalla Türkçe Yama yazarak oyunun Türkçe yamasını indirin.
  • İndirilen tüm dosyaları bilgisayarınızdaki Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin’s Creed Valhalla klasörüne kopyalayın.
  • Tüm değiştirme mesajlarını onaylayın.
  • Assassin`s Creed Valhalla’yı oyunu artık Oyununuzu Türkçe oynayabilirsiniz.

Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin’s Creed Valhalla DataPC_patch_01.forge yedeklemeniz edilir.

Assassin`s Creed Valhalla Hakkında

Assassin’s Creed Valhalla, İskandinav mitolojisine sahip en iyi oyunlardan biridir. Vikinglere dolu bu oyunda Norveç’ten İngiltere’ye uzanan hikayeye izliyoruz. 2020 yılında çıkan Assassin’s Creed oyunundan beklediğimiz üzere bu oyun harika görsellere ve benzersiz özelliklere sahip İlginç yerler ve insanlarla tanıştığımız bu oyun keşfetmek isteyen oyuncular için harika bir deneyim sunuyor.

Assassin`s Creed Valhalla oyun olarak gizlilik ve aksiyon mekaniklerini kullanan bir oyun. Oyunda düşmanlarınızı isterseniz gizlilikle öldürebilir, isterseniz de Vikinglere için tasarlanmış silahlarla düşmanlarınıza saldırabilirsiniz. Ücretsiz bir oyun olarak oyun severlerin karşısına çıkarılan Assassin`s Creed Valhalla, son dönemlerde piyasaya sürülen en iyi oyunlardan biri. Serinin diğer oyunlarını oynamadan önce bu oyunu oynamanızı bizde tavsiye ederiz.

Assassin`s Creed Valhalla Türkçe yaması ile ilgili paylaşacaklarımız bu kadardı. Assassin`s Creed Valhalla’yı oynadınız mı? Assassin`s Creed Valhalla’nın Türkçe dil desteğini beğendiniz mi? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir