Ubisoft, Assassin’s Creed serisine 3 yeni oyun ekleyeceğini duyurdu. Yeni oyunlar PC ve mobil desteğine sahip olacak.

Ubisoft, düzenlediği özel etkinlikte, Assassin’s Creed için yeni planlarını paylaştı. Bu yeni oyunlar öncesinde mevcut oyunlar için son güncelleme yapacak şirket, Assassin’s Creed Valhalla için The Last Chapter adlı son ücretsiz DLC gönderecek. Bu güncelleme sonrasında ise 3 yeni oyun için çalışmalar hızlandırılacak.

Ubisoft ve Tencent’ten stratejik ortaklık

Assassin’s Creed Mirage

3 yeni oyunun ilk ve en iddialı oyunu Assassin’s Creed Mirage olacak. Valhalla’dan yirmi yıl önce geçen Mirage, 9. yüzyılda Bağdat’ta Basim adında acemi bir suikastçının başrolünde geçecek. Klasik dövüşün ağırlıkta olacağı yeni oyun 2023 için planlandı. Oyun için ön siparişler de açılacak.

Project Red

Ubisoft Mirage’nin yanı sıra Project Red adındaki yeni versiyonu da tanıttı. Japonya’da geçen oyun, açık dünya RPG olarak geliştiriliyor. Ninjaların yer alacağı bu oyun, savaş animasyonları ve mekanikleriyle dikkat çekecek.

Project Hexe

Şirketin son oyunu Project Hexe olacak. Cadı avı döneminde geçecek oyunda, cadı temaları hakim olacak.

3 yeni oyunun yanı sıra Ubisoft’un mobil için de büyük planları var. Yayıncı, büyük hissedarı Tencent ile birlikte çalışacak ve AAA mobil oyunlar geliştirecek. Yeni oyunlar için detay vermese de kısa süre içerisinde oyunların tanıtılacağı belirtildi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir