Dünyanın en büyük yolcu taşımacılığı uygulamalarından biri olan Uber, Apple Watch üzerinden uygulamaya erişimi sonlandırdı.

Uber, dünyanın en büyük yolcu taşımacılığı uygulamalarından biridir. Her yıl milyonlarca insan uygulama aracılığıyla seyahat ediyor ve sipariş veriyor. Ayrıca kullanıcılar istedikleri araç tipinde seyahat edebilirler.
Uygulamalara genellikle birçok cihazdan erişilebilir. Apple Watch bu cihazlardan biriydi. Uber’in yeni kararı Apple Watch kullanıcılarını rahatsız etti. Uber şu anda Apple Watch’ta çalışmıyor ve kullanıcıların cep telefonlarını kullanmaları gerekecek.

Uber için rezervasyonlar artık Apple Watch’ta yapılmaz

Daha önce şirket, kullanıcıların Apple Watch uygulaması üzerinden aracı arayarak önemli bilgileri kolayca görmelerine izin veriyordu. Uber’in yeni kararı ile Uber uygulamaları artık watchOS işletim sistemine sahip Apple Watch’ta çalışmayacak. Kullanıcı uygulamaya girdiğinde aşağıdaki mesajı görecektir:

“Apple Watch uygulamaları artık desteklenmiyor. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

Bir kuruluş bir cihazdan bir uygulama desteğini kaldırdığında, genellikle uygulamayı o cihazdan ve pazardan da kaldırır, ancak Uber. Satışa devam eder Apple kullanıcılarına uygulamalar.Uygulama mağazasını mevcut cihazlarda aktif olarak izler.Şirketin neden bu yolu seçtiği henüz belli değil.
Apple Watch genel olarak, Kullanıcılara çok iyi seçenekler sunuyor.

Bir işiniz varsa ve telefona cevap veremiyorsanız sorunsuz bir şekilde işi halledebilirsiniz. Acil bir durumda, aramak ve hayatınızı kurtarmak kolaydır. Ayrıca sağlık uygulaması sayesinde sağlığınızı kolayca takip edebilirsiniz. Yeni düzenlemeler, iPhone’unuzda Uber ile ilgili işlemlere devam etmenizi gerektirecek.

Peki düşünceleriniz neler? Sizce Uber neden uygulamayı Apple Watch’tan kaldırmaya karar verdi? Aşağıda bir yorum veya görüş bırakmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir