Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple’a dair en sağlam kaynaklardan Mark Gurman, şirketin gelecek planları ile ilgili elde ettiği son bilgileri aktardı. Mark Gurman, ilk olarak bir kez daha Apple imzalı ilk 2022 etkinliğinin 8 Mart tarihinde gerçekleşeceğini belirtti. 

Bu etkinlik kapsamında Gurman’a göre kesin olarak yeni iPhone SE ve yeni iPad Air modelleri de sunulacak. Tasarımları yerlerini alacak olan modellerden farklı olmayacak olan ürünler, farklarını A15 Bionic işlemcileri ve 5G destekleri olmasıyla gösterecekler. Gurman, tarafından aktarılan verilere göre Apple’dan bahar dönemi içerisinde en az bir tane yeni Mac de sunulacak. Bu Mac bilgisayarın daha çok profesyonellere hitap edecek yeni Mac Mini olması bekleniyor. Eğer bu Mac mini planlar kapsamındaysa, 8 Mart etkinliğinde sunulması pek de sürpriz olmayacak. Söz konusu bu ürün gücünü M1 Pro ya da M1 Max işlemcilerden alacağı da elde edilen bilgiler arasındadır. 

15 2

Eğer söz konusu bu Mac mini bahar dönemi içerisinde gelmezse, bir sonraki en güçlü adam ise 27 inç ekranlı yeni iMac Pro’dur. Bu direk olarak profesyonellere yönelik olacak olan bilgisayarda gücünü M1 Pro ya da M1 Max işlemci sisteminden alacak. Gurman, 2022 yılında Apple tarafından dört adet M2 işlemcili Masc geleceğinin de altını çizdi. Bu modellerin yeni MacBook Air, 120 Hz taşımayacağı giriş seviyesi yeni 13 inç MacBook Pro, işlemci ile yenilenecek olan 24 inç iMac ve yeni giriş seviyesi Mac mini olacağı da iddialar arasındadır.

Apple’ın gizlilik politikası Meta’yı harekete geçirdi

2022’de iki farklı yeni Mac Mini biraz tuhaf görülüyor ancak Apple, “mini” bilgisayar kategorisinde hem normal kullanıcılara hem de profesyonellere hitap etmek istiyor olabilir. Apple’dan 2022’de sunulacak bir diğer ürün ise AirPods 2 Pro, Apple Watch Series 8 serisi, yeni Watch SE, sporculara yönelik olan akıllı saat ve iPhone 14 ailesi de sunulabilir. Bunlara ek olarak Apple Silikon işlemcili yeni Mac Pro da 2022 son bulmadan kullanıcıların beğenisine sunulacak. Söz konusu bu model ile Intel ile olan bağını tamamen bitirecek olan teknoloji devi, yeni yazılımlarını ise WWDC 2022 ile tanıtacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir