Apple bu akşam gerçekleştirdiği tanıtımda yepyeni bir model olarak Apple Watch Ultra’yı duyurdu. İşte yeni modelden ilk detaylar.

Apple Watch Ultra ya da benzer isimlerle yeni bir akıllı saatin tanıtılması bekleniyordu. Beklenen oldu ve Apple bu akşamki tanıtımında Apple Watch Ultra modelini resmi olarak duyurdu. Yepyeni bir tasarıma sahip olan akıllı saatte daha fazla dayanıklılık, performans ve özellik sunuluyor.

Apple Watch Ultra özellikleri neler?

Yeni modelde ekran okumayı kolaylaştıran Apple, çok güçlü gün ışığında dahi okumada zorluk yaşanmayacağını açıkladı. Akıllı saatteki en büyük farklardan birisi hoparlör sayısının ikiye çıkarılması. Yeni modelde 60 saate kadar batarya kullanımı sağlayacak olan Pro, 8. seriye batarya kullanımıyla büyük bir fark atıyor. Bugüne kadarki en büyük bataryaya sahip Apple Watch versiyonu olacak Pro modelinde kullanıcılar uzun bir süre şarj ihtiyacı duymayacak.

28

Yeni akıllı saatler için özel kayışlar da geliştiren Apple, böylece yeni bir ekosistemi de yaratmayı başarmış durumda.  Spora odaklanan yeni modelde zorlu şartlara rağmen kullanıcıların saat ile spor etkinliklerini takip etmesi ve kayıt altına alması mümkün olacak.

Gelişmiş pusula sistemi, dalışlarda kullanım için yeterli koruma, rakım ve sıcaklık ölçümü yeni akıllı saatin öne çıkan özellikleri arasında.

Apple Watch Ultra kaç para?

4

Tanıtım sırasında Apple Watch Ultra için en çok merak edilen detay fiyatı oldu. Açıklanan resmi satış fiyatı 799 dolar. Ön sipariş dönemi başlayan cihazların teslim edilmeye başlanacağı tarih ise 23 Eylül.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir