Apple, 7 Eylül etkinliğinde Apple Watch SE ve Apple Watch Series 8’in yanı sıra Apple Watch Ultra adlı yeni bir modeli tanıtmıştı. Zorlu koşullara dayanıklı 49 mm titanyum kasa ve mobil bağlantı desteği gibi özelliklere sahip bu akıllı saat Türkiye’de satışa çıkıyor! Peki yeni akıllı saatin Türkiye fiyatı ne? İşte detaylar;

Apple Watch Ultra ne kadar dayanıklı?

Apple Watch Ultra, 49 mm titanyum kasa ve şimdiye kadarki en büyük ve en parlak Apple Watch ekranını ortaya çıkaran pürüzsüz safir kadranla geliyor. Özelleştirilebilir program düğmeleri, birçok kullanışlı özelliğe anında erişim sağlar. Apple Watch Ultra’nın ayrıca 36 saate kadar pil ömrüyle bir Apple Watch’ta şimdiye kadar sunulan en iyi pil ömrüne sahip olduğu söyleniyor. Bir günden uzun süren deneyler için ideal olan yeni düşük güç ayarı, pil ömrünü 60 saate kadar uzatabilir.

Apple Watch Ultra’nın geniş ekranı için özel olarak tasarlanan Kılavuz kadranında yerleşik bir pusula ve sekiz adede kadar sorun için yuva bulunur. Apple Watch Ultra üç yeni kayışla birlikte gelir: Trail Loop, Alpine Loop ve Ocean Band’i her türlü macera için bileğe mükemmel şekilde oturtacak benzersiz özelliklere sahip Ocean Band. Apple Watch Ultra akıllı telefon desteği ile birlikte gelir. Yani eSIM özelliği sayesinde telefonunuz olmasa bile iPhone hattınızı akıllı saat ile kullanmak, telefon görüşmesi yapmak, mesaj göndermek veya internete girmek mümkün.

Apple Watch Ultra’nın fiyatı 27999 TL. Apple’ın çevrimiçi mağazasından sipariş edilebilir ve teslimatın 2-4 gün içinde olacağını söylüyor. Ayrıca yeni akıllı saati Apple Store’larda ve yetkili satıcılardan da satın alabilirsiniz.

Apple Watch Ultra özellikleri

  • 49mm güçlendirilmiş titanyum kasa
  • 36 saate kadar pil ömrü
  • Düşük güç ile 60 saat kullanım
  • Özelleştirilebilir aksiyon tuşu
  • En akıcı GPS
  • 86 desibel ses seviyesi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir