Apple Watch Ultra, Apple’ın tanıttığı yeni akıllı saatlerden birisi. Dayanıklılığı ile ön plana çıkarılan Apple Watch Ultra peki ne kadar dayanıklı?

Apple, geçtiğimiz aylarda yaptığı tanıtımda akıllı saatler için yeni bir seri başlattı. Zorlu şartlardaki etkinlik ve sporlara odaklanan ve bir dizi yeni özellik ile desteklenen Apple Watch Ultra, tanıtım sonrasında en çok dikkat çeken saatlerden birisi oldu. Apple’ın dayanıklılığı ön planda tutması, akıllı saatin kısa süre içerisinde zorlu testlerden geçmesini de sağladı. Son testlerden birisinde ise Apple Watch Ultra zorlu çekice karşı dayanıklılık gösterisi yaptı.

Apple Watch Ultra’nın tamir fiyatı açıklandı

Apple Watch Ultra dayanıklılık testinde

Apple Watch Ultra, dünyanın en güçlü metallerinden olan Titanyum’dan yapılmış kasasıyla sağlam bir tasarıma sahip. Çekiçle vurularak dayanıklılığı ölçülen akıllı saat, beklenenden çok daha fazla güçlü bir performans sergiledi. Birden fazla çekiş vuruşuna karşı hayatta kalmayı başaran akıllı saat, test yapılan masanın dahi kırılmasına rağmen dayanıklılık sergilemesiyle dikkat çekti. Arka arkaya gelen darbeler sonrasında fiziksel olarak dış yüzeyde bir hasar görülmedi. Ancak hasar nedeniyle içinde yaşanan arızalar, saatin açılmamasıyla sonuçlandı.

Dayanıklılık ve düşme testi ise YouTuber TechRax tarafından yapıldı. Yüksekten düşürülen Watch Ultra çatlamadı. Ancak kasasında küçük ezikler görüldü.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir