Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, iPhone 14 etkinliğinde heyecanla beklenen Apple Watch Series 8 Pro’nun tanıtımını gerçekleştirecek. Ekstrem sporlar için özel bir model olarak sunulacak olan Apple Watch 8 Pro’nun özellikleri gelmeye devam ediyor.

Apple’ın bu yıl üç farklı Apple Watch akıllı saatinin tanıtması bekleniyor. Zorlu spor aktiviteleri için daha dayanıklı bir şekilde üretilen Apple Watch Series 8 Pro, serinin muhtemelen üst düzey modeli olarak değerlendirilecek.

Apple Watch Series 8 Pro’nun olması gereken özellikleri

en uzun pil omurlu apple watch series 8 pro bu yil sunulacak

Apple Watch 8 Series Pro’nun daha büyük ekran, daha uzun ömürlü pil ve yeni vücut sıcaklığı sensörüne sahip olacağı biliniyor. Gurman, Apple’ın şu an için duyurmadığı düşük güç modu özelliği ile beraber Apple Watch 8 Pro’nun tek şarjla birkaç gün boyunca çalışabileceğini iddia ediyor.

Tasarımda değişiklik gelebilir

Apple Watch Pro tasarımında ilk kez değişiklik yapılacağı da söyleniyor. Fakat çoğu kullanıcının beklediği dairesel tasarım değil gelmeyecek ve dikdörtgen tasarım uzaklaşılmayacak. Watch 8 Pro’nun ekranının %7 daha büyük olması da beklentiler arasında. Materyal anlamında saatin zorlu aktiviteler karşısında daha dayanıklı olmasını sağlayacak olan titanyum kasaya sahip olma ihtimali de var. Yeni vücut ısısı sensörü Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Pro ile beraber gelecek fakat kan basıncı ve glikoz ölçümlerini uzun bir süre görülmeyecek.

Giyilebilir teknoloji pazarının lideri Apple Watch oldu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir