İsabetli sızıntılarıyla nam salan dünyaca ünlü analistlerden Ross Young, Apple Watch 8 modeli hakkında tahminlerini paylaştı.

Bildiğiniz gibi son dönemlerde Apple ürünlerinin gizli kalmasıyla ilgili büyük sorunlar yaşamaya başladı. Eskiden şirketin ürünleri hakkında tanıtıma kadar bilgi sahibi olmak çok zorken, şimdi ürünlerin piyasaya çıkmasına daha bir sene varken kritik özellikler ortaya çıkıyor. Bu da şirketin kullanıcılarını şaşırtmakta zorlanmasını beraberinde getiriyor. Elbette teknoloji şirketleri için sorun niteliğinde olabilecek bu bilgilerin son yıllarda bu kadar hızlı yayılmasındaki en temel nedenlerden biri de gelişen teknolojiyle birlikte internet ortamında hiçbir şeyin gizli kalmaması.

Son dönemlerde yeni ürünleriyle gündemden düşmeyen Apple’ın önümüzdeki sene piyasaya süreceği Apple Watch 8 modeliyle ilgili ilk sızıntılar gelmeye başladı. Ross Young’a göre şirket Apple Watch 8 modelini üç farklı boyutta tanıtacak.

Apple Watch 8, üç farklı boyut ile tanıtılabilir

Bunun yanı sıra geçtiğimiz sene analistlerin köşeli ekranla geleceğini belirttikleri Apple Watch tahminlerine rağmen Apple Watch 7 modeli eski nesil ile benzer bir tasarıma sahipti ama yine de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştı. Yani söz konusu bilgilerin şuan sızıntı ve tahminlerden ibaret olduğunu henüz şirket tarafından doğrulanmadığının altını çizmekte fayda var.

Apple Watch kullanıcı sayısı rekora koşuyor

Köşeli ekran tasarımının Apple Watch 8 ile gelmesi beklense de şirket bir önceki modelde olduğu gibi bu modelde de ekran tasarımında eskiye bağlı kalabilir. Teknik özellikleri hakkında henüz hiçbir tahmin ve bilgi bulunmayan Apple Watch 8 hakkında en ilgi çekici iddialardan biri yeni akıllı saat modelinin vücut sıcaklığı ve kan şekeri ölçümü yapabileceği yönünde. Bildiğiniz gibi iki sene önce dünyayı etkisi altına alan pandemi süreciyle birlikte vücut sıcaklığı ölçümünün önemi giderek artmış ve bu özellik piyasadaki akıllı saat geliştiren şirketin radarına girmişti. İddialara göre bu şirketler arasına Apple’da katıldı.

Ünlü analist Ross Young Apple Watch 8 modeliyle ilgili yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “2022’de daha büyük boyutlara sahip Apple Watch 8 modeli görmek ister miydiniz? Gelecek yıl 3 farklı boyut ile karşılaşırsanız şaşırmayın.”

Buna ek olarak yeni akıllı saat modelinin Apple Watch 8 Sport versiyonu ile birlikte piyasaya sürüleceği ve büyük ekran bir ekranla karşımıza çıkacağı da gelen tahminler arasında. Şirketin önümüzdeki sene nasıl bir akıllı saat modeliyle karşımıza çıkacağına dair bilgilerin ilerleyen zamanlarda netleşmesini bekliyoruz. Apple’ın yeni ürünleriyle ilgili bilgilerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir