Apple Watch kullanıcı sayısı rekora koşuyor - Haberler - indir.com

Apple Watch kullanıcı sayısı rekora koşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-15 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı saat pazarının en popüler ürünlerinden biri haline gelen Apple Watch’ın kullanıcı sayısı günden güne artmaya devam ediyor. Apple Watch’ın kullanıcı sayısı 6 sene içinde 100 milyon kullanıcıyı geride bıraktı.

Akıllı saat pazarında Apple’ı zirveye taşıyan Apple Watch modelleri bugün önemli bir aşamayı geride bırakmayı başardı. Yıllardır akıllı sata pazarını domine eden Apple kullanıcı sayısında da rakiplerine ödün vermiyor. Apple Watch modellerinin kullanıcı sayısı günden güne artmaya devam ediyor. Pazar analistlerinin yaptığı yeni araştırmaya göre her 10 iPhone kullanıcısının biri aynı zamanda Apple Watch kullanıcısı da. Bu başarı Apple'ın pazar liderliğini en az birkaç sene daha koruyacağının da habercisi gibi görünüyor.

Apple Watch'lar artık Covid-19 testi yapabiliyorApple Watch'lar artık Covid-19 testi yapabiliyor

Above Avalon şirketinin yaptığı yeni pazar analizine göre Apple Watch modellerinin toplam satış rakamı 100 milyonu geride bırakmayı başardı. Bu rakam her 10 iPhone kullanıcısının birinde Apple Watch olduğunu ortaya koyuyor.

Apple Watch akıllı saat pazarının lideri olmaya devam ediyor

2015 senesinde piyasaya sürülen Apple Watch serisi günden güne yeni bir başarıya imza atıyor. Apple’ın teknolojik ürünleri yüksek fiyat etiketleriyle beklenen başarıya her zaman ulaşamasa da Apple Watcht serisi yüksek fiyat etiketine rağmen kategorisinin en çok satanı olmayı başardı. Bu bşarı Apple’ı da bu akıllı saat pazarının liderliğine taşıdı. Apple Watch satışlarının artmasında pandeminin de etkili olduğu düşünülüyor. Sağlık özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Apple Watch serisi bu senenin en çok satan akıllı saat modellerinden oldu.

Apple Watch Series 6 hakkında tüm detaylar

Apple Watch sadece 2020 yılında 30 milyon adet satarken son 5 yılda toplam 72 milyon satış rakamına ulaştı. Apple Watch modellerinin en çok kullanıldığı bölge ise ABD olarak karşımıza çıkıyor. ABD’de her 3 iPhone kullanıcısından birinde Apple Watch bulunuyor.

 


 


Apple Watch Series 6 Black Unity duyurusu yapıldıApple Watch Series 6 Black Unity duyurusu yapıldı
Apple Watch ve Galaxy Watch'lar artık kan şekerini de ölçebilecekApple Watch ve Galaxy Watch'lar artık kan şekerini de ölçebilecek

PAYLAŞ