Apple Music için geliştirmeler devam ediyor. Apple Music Web için kayan şarkı sözleri test edilecek. İşte detaylar.

Müzik platformları arasında şu anda Spotify ile rekabet eden Apple Music, yeni özellikleriyle daha iyi deneyim sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda ise şarkı sözleri konusunda web sürümü için yeni bir güncellemeye gidilecek.

beta.music.apple.com web sitesinde yapılan güncellemede şirket şarkı sözleriyle ilgilenen kullanıcılara kayan şarkı sözlerini sunacak. Tarayıcıda Apple Music içeriğini dinlenirken kullanıcılar ekranın sağ üst köşesindeki konuşma balonuna dokunarak şarkı sözlerini görüntüleyebilecek.

apple music webde kayan sarki sozlerini test ediliyor

Yukarıdaki resimden de görebileceğiniz gibi şarkı sözü arayüzünün tasarımı iPhone, iPad ve Mac’teki Apple Music uygulamasının şarkı sözü tasarımıyla benzer. Ayrıca şarkı sözleri ekranın sağ tarafında bulunan müzik ile eşzamanlı olarak kayıyor. Özellik şu anda yalnızca beta web oynatıcısında kullanılabilir. Ancak testler sona edikten sonra Apple özelliği tüm kullanıcılara sunacak.

Apple Music aboneliklerine zam geldi

Apple Music Web 2019’da sunulmuştu

Apple, web tabanlı Apple Music oynatıcısını 2019’da piyasaya sürmüştü. Web sitesi, iOS ve Mac sürümleriyle aynı içeriği sunarken web üzerinden müzik dinlemek isteyenlere seçenek sunuyor.

Android için Apple Music indir

iPhone için Apple Music indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir