Tanınmış analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, iPhone SE 4 modelini tamamen iptal edebilir. Bunun nedeni ise Apple’ın son iPhone SE modeli ile istediği başarıyı yakalayamaması. İşte detaylar:

Çin’deki tedarik sorunları iPhone 14 serisini vurdu

Apple, son birkaç yılda, özellikle de dünya çapında en uygun fiyatlı modellerini satma konusunda bazı sorunlar yaşadı. iPhone SE 3, iPhone 13 mini ve son olarak iPhone 14 Plus, şirketin umduğu kadar ilgi görmedi. iPhone 13 mini’deki bu başarısızlık, mini modelin tamamen düşürülmesine bile sebep oldu. Bugün Apple’ın başka bir modeli tamamen ortadan kaldırabileceği paylaşıldı. Tanınmış Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın 2024’teki iPhone SE 4 lansmanıyla ilgili bazı endişe verici beklentileri paylaştı.

iPhone SE 4 iptal olabilir

Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, iPhone SE 4’ün üretimini erteleyebilir veya iPhone SE 4’ü tamamen iptal edebilir ve asla piyasaya sürmeyebilir. Apple böyle bir karar verecek olsaydı, nedeni iPhone SE 3 “başarısızlığı” olurdu.

Elbette iPhone SE 4’ün akıbetinin bu noktada belirsiz olduğunu da belirtelim. Apple, yeni bir telefonla tekrar deneme riskini de alabilir. Apple’ın amiral gemisi olmayan modellerinin kaderini önümüzdeki aylarda göreceğiz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın ürettiği SE serisi devam etmeli mi? Yoksa şirket artık ana modellere mi ağırlık vermeli? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir