Teknoloji devi Apple’ın yıl bitmeden yeni ürünlerini sunacağı biliniyor. Her yıl yapılan etkinlik yine Eylül ayında gerçekleştirilecek ve şirket birbirinden güçlü yeni ürünlerini tanıtacak. Ancak ortaya çıkan yeni detaylara göre kısa bir zaman dilimi içerisinde şirketin bir başka etkinlik daha yapacağını belirtiyor.

Eylül ayında gerçekleştirilecek olan ilk etkinlikte iPhone 14 odaklı ve yeni ürünlerin tanıtılacağı bir etkinlik olacak. Daha sonrasında ise sürpriz bir etkinlik daha olması bekleniyor. Bu etkinlik ise ekim ayında gerçekleştirilecek ve ikinci etkinlikte ise temel iPad ile yeni iPad Pro serisinin sunulması bekleniyor. Yeni tablet serisinde üç pin değil dört pine sahip Smart Connector bağlantı ile gelmesi bekleniyor.

Apple karma gerçeklik kulaklıkları için yeni bir patent aldı

Apple’dan Ekim etkinliği de olabilir

94

Apple’ın yeni pin girişi ile iPad modellerinda daha gelişmiş aksesuarlar görebiliriz. Mark Gurman’a göre ise yeni 11 inç ve 12.9 inç iPad Pro modelleri, M2 işlemciye ve kablosuz şarj özelliklerine sahip olarak gelecek. Yeni tablet serisi ayrıca tasarım olarak da genel çizgilere sahip olacakken, kablosuz şarj özelliği ile ön plana çıkması bekleniyor. Arka tarafta büyük bir Apple logosu tasarımı üzerine mıknatıs temelli MagSafe desteğinin de yer alması bekleniyor. Temel iPad modeli tarafında ise köşeli kenarlı ve 10.jenerasyon olarak bu yeni cihazı göreceğiz. Tasarımsal güncellemelere sahip olsa da, çerçeveleri yine kalın yapıda gelecek. Öyle ki modelde Touch ID teknolojisi bulunacak.

Touch ID teknolojisini yeni Air modellerinde güç butonuna koyan şirket, maliyet sebebiyle bu hamleyi iPad cihazlarında yapmayacak. A14 Bionic işlemcisinin yer alması beklenilen bu modelde 3.5 mm kulaklık girişi olmayacak. Eylül ayında ayrıca iPhone 14 serisi ile yeni Apple Watch ve AirPods Pro 2 ürünlerinin de tanıtılması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir