Beklendiği gibi, Apple’ın 5G iPhone SE ve diğer yeni cihazları sergilemesi beklenen 2022’deki ilk etkinliği çok yakında gerçekleşebilir.

2022’deki ilk Apple etkinliğinin iPhone SE 5G ve diğer yeni cihazları göstermesi bekleniyor. herkesin merak ettiği şey planlandığı gibi yakında yapılacak Sızıntılara ek olarak, Apple’ın markalaşma ve etkinlik başkanı ve müzik programlama başkanı Stephen Hong, Instagram paylaşımında en büyük ipucunu gösterdi.

Apple etkinliği yakında gerçekleşebilir

apple etkinlik 1 scaled 1

Apple Kıdemli Ekibinden Steven Huon, Instagram hesabında Apple Park’ın bölümlerini gösterme ve ateş emojileri ekleme hakkında bir hikaye paylaştı.

Apple’ın 2022’deki ilk etkinliği beklenenden yakın olabilir

Bu hikaye kulağa sıradan bir ürün veya hizmet seansı gibi gelmiyor çünkü biraz yakınlaştırdığınızda bazı aksesuar ve mekanizmalar yere oturuyor ve göze çarpıyor. Bugüne kadarki tüm sızıntılara göre Apple’ın ilk etkinliğinin 8 Mart 2022’de gerçekleşmesi bekleniyor.

Apple’ın 2022’deki ilk etkinliğinde neler bekleyebilirsiniz?

Uzun zamandır beklenen Apple March etkinliğinden hafta önce Consomac, Avrasya düzenleyici veri tabanına üç yeni Mac’in kaydedildiğini keşfetti. Bu, ürünler için EEC’den (Avrasya Ekonomi Komisyonu) bir sertifika aldığı anlamına gelir. A2615, A2686 ve A2681 model numaralarına sahip ürünlerden biri de dizüstü bilgisayar modeli.

Apple’ın 2022’deki ilk etkinliği beklenenden yakın olabilir

Ocak ayı sonlarında şirketin iPhone SE 5G ve iPad Air 5 için ECC sertifikaları aldığını gördük. Bu sertifika, ürünün Avrupa pazarında satışa uygun olduğunu ve bu nedenle kısa sürede satılabileceğini gösterir.

Bloomberg, Apple’ın 8 Mart’ta yapılması planlanan sanal bir etkinlik düzenlemeyi planladığını söyledi. Ayrıca bu etkinlikte yeni bir Mac’in bizi bekliyor olabileceğini ima etti. Apple ürünleri genellikle galasından 1-3 ay önce Avrasya veritabanında göründüğü için kesin olmamakla birlikte etkinliğin yakında gerçekleşebilme ihtimali de oldukça yüksek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir