Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Honor, bugün yalnızca Magic V adlı ilk katlanabilir akıllı cep telefonu ile anılmadı. Bunun yanı sıra Honor Watch GS 3 akıllı saatin de tanıtımı gerçekleşti. Yuvarlak bir tasarım üzerine kurulan Honor Watch GS 3 akıllı saat modeli, genel olarak pek de farklılık içermiyor olsa da yine de oldukça şık gözüküyor. 

Asus Zenfone 9 ve ROG Phone 6 tasarımları sızdırıldı

Honor Watch GS 3 modeli üç farklı renk ve iki farklı kayış seçeneği ile geliyor. Bunun yanı sıra ürün, 44 gram ağırlığı ve 45.9 mm çapa sahip olan paslanmaz çelik bir gövde üzerine üzerine kuruludur. Tasarımıyla dikkat çeken saat 1,43 inç 466×466 piksel 326 ppi AMOLED ekran üzerine kuruludur. Bunun yanı sıra cihazın en önemli özelliklerinden bir diğeri ise gelişmiş düzeyde sensörleri ile detaylı bir şekilde nabız ölçümü yapabiliyor olması ve uyku takibini de sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmesidir. Sürpriz olmayan bir şekilde her halemde aktivite takibi yapma özelliğine sahip olan akıllı saat, aynı zamanda kandaki oksijen oranını da ölçebiliyor ve ciddi anlamda derinliklere kadar su geçirmiyor. 

21 3

GPS açıldığında 30 saat, GPS kapalı halde yani normal kullanımda ise 14 gün kadar süren pili ile ön plana çıkan Honor Watch GS 3’ün bu pili m451 mAh gücüne sahiptir. Bu akıllı saat ile beraber gelen şarj cihazından bir günlük kullanım için gerekli olan enerjiyi sadece 5 dakika içerisinde alabilen bu ürün, Google imzalı WearOS değil daha önce görülen LiteOS işletim sistemi tercih edilmiştir. Cihaz gücünü Apollo4 adlı bir işlemciden alıyor. 4GB dahili depolama özelliğine sahip akıllı saat Watch GS 3, ilk olarak Çin’de satışa çıkıyor. Bunun yanı sıra zamanda ileride Türkiye’de satışa sunulması beklenen Honor Watch GS 3 için yurt dışında satış fiyatı 205 dolardan başlıyor. Model Türkiye’de 3.500 TL üzerinde bir fiyat etiketiyle tüketicinin karşısına çıkabilir. Fakat bunun kesin olmadığını ve güncel kura göre değişiklik gösterebileceği biliniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir