Apple AR/VR kulaklıklarıyla ilgili en son iddialar, PowerOn bülteninde Bloomberg’den Mark Gurman tarafından paylaşıldı.

Bu nedenle, Apple AR / VR kulaklıkları, heyecan verici FaceTime yetenekleri sağlayan bir gerçeklik işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Apple VR gözlüğü ile ilgili yeni bilgiler

Gurman’a göre FaceTime, Apple’ın karma gerçeklik kulaklıklarının en heyecan verici özelliklerinden biri olacak. Garman’a göre FaceTime’ın Memoji ve SharePlay özellikleri, AR/VR kulaklıkların kalbinde yer alacak ve tüm deneyimi çok gerçekçi hale getirecek.

Apple, VR gözlük üretimini erteledi

FaceTime’ın sanal gerçeklik versiyonu, düzinelerce insanın olduğu bir konferans odasında bulunmanıza ve insanların gerçek yüzlerini görmek yerine, bu 3D versiyonları notlar olarak görüntülemenize olanak tanır. Gherman, kulaklıkların insan yüz ifadelerini gerçek zamanlı olarak tanıyabileceğine ve deneyimi çok gerçekçi kılacağına inanıyor.

Ayrıca, yeni gerçeklik işletim sisteminde de SharePlay’in yaygın olarak kullanılması bekleniyor ve bu da birden fazla kulaklık kullanıcısının müzik, film ve oyunları bir arada deneyimlemesine olanak tanıyor.
karma gerçeklik kulaklığının bu yıl Apple’ın WWDC etkinliğinde tanıtılması planlanıyordu, ancak son söylentiler, geliştirme sorunlarının kulaklığı 2023’e kadar erteleyebileceğini gösteriyor. Apple’ın şu anda WWDC 2023 etkinliği için unvanı hazırladığına inanılıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir