AMOLED ekranlar, LCD ekranlara göre birçok avantaj sunar. Bu ekranlar özellikle daha derin ve daha zengin siyahları ile görüntüyü zenginleştirirken AMOLED dostlu karanlık mod uygulamaları ile birlikte AMOOLED ekranlardan daha iyi bir performans elde edebilir. Üstelik bu desteği sağlayan uygulamalar ile birlikte pil kullanımını optimize dahi edebilirsiniz.

1 1548928047

Pocket

Daha sonra okuma, çevrimdışı görüntüleme ve arşiv oluşturma gibi pek çok farklı özelliği bulunan Pocket, şu anda piyasadaki en popüler okuma uygulamalarından bir tanesi. Bir makaleyi kaydetmek için basitçe masaüstü tarayıcınızdaki eklenti düğmesine basın veya mobil tarayıcınızdan paylaşım menüsü üzerinden paylaşım yapın.

Kaydettiğiniz bu içerikleri özellikle gece saatlerinde ulaşmak ve içerikleri okumak istediğinizde beyaz ekran gözünüzü olacaktır. Fakat uygulama ile birlikte sunulmuş olan karanlık mod seçeneği ile birlikte gözünüz yormadan karanlık anlarda dahi kolay bir şekilde uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz.

2 1548928052

Amazon Kindle

Okuma uygulaması konusunda Amazon tarafından geliştirilen Amazon Kindle, kendi hizmetleri ile birlikte uygulamaya oldukça cazip duruma getirmiş durumda. Üstelik uygulamanın karanlık mod desteği sağlaması gece kullanımlarını da kolay hale getiriyor ve kişilerin yorulmadan içeriklere ulaşıp takip etmesini sağlıyor.

3 1548928058

Reddit

Reddit kullanıyorsanız resmi olmayan bu uygulamayı tercih edebilirsiniz. Üstelik birden fazla hesap desteği ve çevrimdışı senkronizasyon gibi pek çok farklı özelliği kullanıcılarına sunan uygulama iyi bir karanlık mod seçeneğine sahip durumda.

4 1548928071

Plume

Twitter’ın tüm özelliklerinin yanı sıra siyah mod desteği ile kolay bir kullanım sağlayan uygulama, Twitter’a alternatif uygulamalardan bir tanesi. Üstelik Facebook entegrasyonu gibi pek çok farklı özelliği ile sosyal ağ yönetimini kolay hale getiren uygulama gecenin karanlığında da sizi yalnız bırakmayacak.

5 1548928085

Kivi Browser

Tarayıcıların büyük bir bölümü gece modu desteklerken özellikle son dönemlerde dikkat çekmeye başlayan Kivi tarayıcısı da bu konuda başarılı.

6 1548928094

Gboard

Google tarafından geliştirilen ve son dönemlerde giderek artan bir kullanıcı grafiğine sahip olan Gboard kişilerin gece modu kullanabileceği bir diğer alternatif. Tema desteği sayesinde gece modu seçerek uygulayabileceğiniz Gboard karanlık mod noktasında oldukça başarılı durumda. 

Gboard uygulamasında bilmediğiniz 15 ipucu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir