Mobil oyun konusunda hem Android hem de iOS’ta olan ve popülerliğini korumayı başaran en iyi 4 bilgi yarışmasını sizler için derledik. İşte Android ve iOS’ta en iyi 4 bilgi yarışması.

Akıllı telefon ile oyun oynamayı seven ve oyun kategorileri arasında en çok bilgi yarışmalarını tercih eden kişiler için en iyi 4 bilgi yarışması önerimizi inceleyebilirsiniz. Diğer katılımcılar ile birlikte bilginizi sınayabileceğiniz, tatlı bir rekabete gireceğiniz bu oyunlarla hem yeni bilgiler öğrenebilir hem de mevcut bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz.

Android ve iOS: En İyi 4 Bilgi Yarışması Oyunu

bil ve fethet 1548052417

1- Bil ve Fethet

Bir dönem Türkiye’de çok popüler olan fakat daha sonrasında yaşadığı kullanıcı kaybı ile birlikte parlak dönemi geride bırakan Bil ve Fethet, hala geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Oyuncu kitlesi azalmış olsa da hala geniş bir kitle tarafından oynanan bu oyunda Türkiye haritası üzerinden şehirlere olabildiğince fazla sahip olmaya çalışıyorsunuz. Rakiplerinizin kalesine saldırarak bilgilerinizle onu yenmeniz, kaleleri almanızı sağlıyor ve bu şekilde bilginizi kullanarak olabildiğince fazla alana yayılmaya çalışıyorsunuz.

trivia crack 1548052448

2- Trivia Crack

Trivia Crack, belki de kategorinin en iddialı oyunlarından birisi durumunda. Kişilerin süre ve birbirine karşı yarıştığı bu oyunda, üstelik kategori seçimleri mevcut. Böylece kişiler sadece belirli bir kategoride kendini sınama ve uygulama dahilinde yarışma şansına sahip.

quizup 1548052473

3- QuizUp

Diğer oyunlara göre daha çok uluslararası düzeyde olan QuizUp, kişilerin zaman ve bilgi ile sınandığı bir oyun. Rakibe karşı oynanan bu oyunda aynı zamanda oyun içi sohbet seçeneği de bulunuyor. Kategori seçiminin desteklendiği oyun, aynı zamanda dil gelişiminize de önemli bir katkı sağlayacak. Üstelik farklı kültür ve ülkeler ile ilgili bilgi almak adına da olan QuizUp oldukça ideal. 

Gerçek Zamanlı Bilgi Yarışması QuizUp, Android için Yayınlandı

sorupanda 1548052515

4- Sorupanda

Diğer bilgi yarışması oyunlarına göre özellikle oyun içindeki farklı üç tür oyunu ile dikkat çeken Sorupanda, turnuva modu ile uzun bilgi yarışması deneyimi sunuyor. 8 kişilik turnuvaları ile oldukça eğlenceli bir oyun ve bilgi yarışması olarak dikkat çeken Sorupanda, denenmesi gereken oyunlar arasında.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir