Gerçek Zamanlı Bilgi Yarışması QuizUp, Android için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Bilgi Yarışması QuizUp, Android için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yaklaşık 10 milyon kullanıcı tarafından beğeniyle oynanan ve kendi bilginizi sınayarak arkadaşlarınız ile yarışabileceğiniz gerçek zamanlı bilgi yarışması uygulaması QuizUp, iOS'dan sonra Android platformunda da yayınlandı.

Bilgisine güvenen kullanıcıların hem kendilerini sınayabilecekleri hem de diğer oyuncular ile gerçek zamanlı olarak yarışabilecekleri ve geçen yıl sonlarında iOS için yayınlanan QuizUp'da bilimden teknolojiye, spordan sanata, genel kültürden iş dünyasına kadar 400'den fazla konu başlığı altında 200 binden fazla soruyu bulabilirsiniz. Ayrıca pek çok alanda bilginizi konuşturabileceğiniz uygulamaya Facebook hesabınız ile giriş yaparak arkadaşlarınız ile yarışabileceğiniz gibi dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan diğer kullanıcılar ile dilediğiniz kategori altında yarışabilirsiniz.

QuizUp Android indir

Soruları doğru bir şekilde cevapladıkça dünya ve ülke sıralamalarında üst seviyelere de çıkabileceğiniz QuizUp'da yarıştığınız süre boyunca kazandığınız başarıların karşılığı olarak rütbe de kazanabiliyorsunuz. Buna ek olarak sosyal çevrenizi genişletmek içinde faydalanabileceğiniz uygulama aracılığıyla yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Hem Android hem de iOS cihazınız üzerinden tamamen ücretsiz olarak yarışabileceğiniz QuizUp uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi QuizUp tanıtım videosunu da aşağıda bulabilirsiniz.




QuizUp Tanıtım Videosu


PAYLAŞ