Tasaladığı ürünleri Türkiye’de de satışa sunan Amazfit’ten yakında Amazfit GTR 4 ve GTS 4 akıllı saat modelleri yakın zamanda kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Amazfit GTR 4 ve GTS 4 akıllı saat modelleri, GSMArena tarafından yapılan tanıtımlarla daha öncesinde de ortaya çıkmıştı. GTR 4 modelini yuvarlak, GTS 4 adlı model ise kare gövde tasarımıyla hazırlayan şirket, genel olarak geleneksel ancak bir o kadar da şık bir tasarım benimsemiştir. Yeni modellerden GTR 4, elde edilen bilgilere göre 1,43 inç 466×466 piksel AMOLED ekran üzerine kuruludur. Her zaman açık ekran özelliğine sahip olan bu ürün, alüminyum bir kasaya sahip ve yan kısmında da fiziksel kontrol butonları yer alıyor. Farklı kayış seçenekleriyle dikkat çeken bu akıllı saat, gümüş ve siyah olmak üzere iki fakrlı renk seçeneğiyle sunuluyor.

amazfit gtr 4 ve gts 4 akilli saatler yakina geliyor

Amazfit GTS 4 modeline bakıldığında ise sızıntılardan elde edilen bilgilere göre 1,75 inç 390×450 piksellik, GTR 4’ten daha büyük bir AMOLED ekran özelliğiyle geliyor. Alüminyum kasa kullanmayı tercih eden firma, kaynaklardan elde edilen bilgilere göre 9,9 mm kalınlığa ve kayış kısmı hariç 27 gramlık bir ağırlık ile beraber geliyor. Üç farklı renk seçeneğine sahip olan ve her zaman açık ekran özellikle gelen GTS 4, kardeşi GTR 4 ile beraber 200’den fazla saat arayüzüyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bunlardan 30’u animasyonlu görseller olacak. 150 farklı sporu otomatik bir şekilde algılayan ve akıllı saatten beklenenden çok daha fazlasını sunan ürünler, çift kanal GPS ile kararlı takip yapabilecek ve hoparlör ile mikrofon donanımlarına da sahip olabilecekler.

Böylelikle bağlı olan cihazlar üzerinden saatlerle de telefon görüşmesi yapılabilecek. Hoparlörlerini sıra dışı bir şekilde müzik çalmak için kullanacak olan cihazlar, yeni “4PD BioTracker 4.0 PPG” sensörleri ile bedensel verilerini yerlerini aldıkları 3 serisinden daha iyi seviyede toplayabilecek. Zepp OS 2.0 üzerine inşa edilecek olan söz konusu akıllı saatler, Amazon Alexa ile beraber sunulacak. 12’lik normal kullanım özelliğine sahip olacak olan cihazlar 475 mAh pil, GTS 4’e ise 7 günlük kullanım getiren 300 mAh pil koyan Amazfit’in Türkiye’de satışa sunulacak.

Microsoft Windows 12 ile tüm sorunları çözmeyi hedefliyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir