İstanbul Üniversitesi’nin en büyük mühendislik kulübü olan IEEE, bu yıl Mühendislikte Topuk Sesleri etkinliğinin 8.’sini düzenleyecek. Etkinlik 15 Mart 2022’de yapılacak.

63 üniversitede farklı projeler ve faaliyetler gerçekleştiren mühendislik kulübü IEEE, WIE (Women in Engineering) komitesi dahilinde yeni bir etkinliğe daha imza atacak. Kadın ve erkeklerin mesleki alandaki birlikteliğini ve eşitliğini vurgulamak ve desteklemek amacıyla başlatılan Mühendislikte Topuk Sesleri etkinliğinin bu yıl 8.’si düzenlenecek.

MTS22 Afiş 1

8. Mühendislikte Topuk Sesleri Etkinliği 15 Mart’ta

Bu yıl düzenlenecek etkinlikte, yine meslekteki erkek ve kadının yerini vurgulamak ve Türkiye genelinde farkındalık yaratma amaçlanıyor. 2021 yılında pandemi nedeniyle online olarak düzenlenen etkinlik, bu yıl yüz yüze yapılacak. 2021 yılındaki etkinliğe 75’ten fazla üniversiteden 1500’ü aşkın katılımcı destek verirken, bu yıl etkinliğin yüz yüze olması nedeniyle katılımın daha da yüksek olması bekleniyor.

mts oturum afisi 18

Mühendislik Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinlik için Mühendislikte Topuk Sesleri Etkinlik Kayıt Formu da başvurmak isteyenler için açılmış durumda. MTS’22 kapsamında oturumlar, paneller ve çekiliş gibi farklı etkinlikler düzenlenecek.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir