Xiaomi, Redmi’nin akıllı telefon ailesine bir yenisini daha ekledi. Redmi 10A Sport resmen tanıtıldı.

Redmi 10 serisine yeni bir model daha eklendi. Redmi 10A Sport olarak tanıtımı yapılan cihaz, 6 GB RAM’i ile dikkat çekerken tanıtım sonrası telefon için satış süreci başladı. Bir önceki modele göre tasarım ve donanım bazında büyük farklar taşımayan cihaz, daha fazla RAM ve depolama alanı ile daha iyi bir deneyim sunuyor.

Xiaomi Redmi K50S Pro iddialı geliyor

Redmi 10A Sport özellikleri neler?

3 farklı renk seçeneği (Siyah, mavi ve gri) ile piyasada olacak cihazda 6 GB RAM, tek seçenek olarak sunuluyor. 128 GB depolama alanına sahip olacak modelde, Hindistan fiyatı 140 dolar seviyelerinde. Telefonda 1600 x 720 piksel HD+ çözünürlüğe sahip 6.53 inç IPS LCD tercih edilmiş. 400 nit parlaklık ve 20:9 en boy oranı ise dikkat çekiyor. Su damlası çentiği ile ön kamera yerleşimini tercih eden Redmi, arkada 13 MP ana kamerayı barındırıyor. LED flaş desteğine sahip olan telefonun arkasında parmak izi tarayıcısına da yer verilmiş.

MediaTek Helio G25 işlemci, 10W şarj desteğine sahip 5000 mAh batarya, Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ise telefonda dikkat çeken diğer özellikler arasında.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir