Teknoloji şirketi Xiaomi’nin yeni akıllı telefonları pazara girmeye devam ediyor. Şirket yeni modeller geliştirmesini sürdürürken, donanım özellikleri bakımından yeni bir iddialı model daha ortaya çıktı.

Xiaomi imzalı yeni Redmi K50S Pro sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkıyor. Bir süre önce gündeme gelen tekrardan göz önüne gelirken, ilk sızıntılara göre teknik detayları ortaya çıkıyor. Güçlü özelliklere sahip olacağı gözüken bu model, işlemci gücü olarak Snapdragon 8+ Gen 1 çipini tercih edecekken, 8 GB ile 12 GB RAM seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Cihazın en iddialı özelliklerinden birisi de kamera sistemi olması bekleniyor.

Xiaomi Redmi K50S Pro ortaya çıktı

xiaomi redmi k50s pro iddiali geliyor

Cihaz bir amiral gemisi modeli olarak gelecek ve modelin arka tarafında 200 megapiksellik bir ana kameranın yer alması bekleniyor. Sahip olduğu yüksek çözünürlük değeri ile dikkat çeken bu kamera haricinde iddialı özellikler de yer alacak. Xiaomi K50S Pro modelinin bu kamerada hangi sensörü kullanacağı bilinmezken, ISOCELL HP1 yerine yeni nesil ISOCELL HP3 sensörünün de kullanılması bekleniyor. ISOCELL HP1 sonrasında HP3 tanıtılmış ve 200 megapiksel değere sahip olan bu sensör kağıt üzerinde oldukça başarılı işler gerçekleştirmişti. Yeni ISOCELL HP3 sensöründe Super QPD otomatik netleme teknolojisi gibi yeteneklerinde olduğunu belirtelim.

Redmi K50S Pro’da yer alması beklenen diğer özellikler noktasında 6.67 inç büyüklüğünde HDR10+ destekli 120 Hz OLED bir ekran paneli olması bekleniyor. Ana kameraya ek olarak 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameralar da eşlik edecek. Ön tarafta ise 20 megapiksel selfie yer alacak olan bu cihazın Android 12+ MIUI 13 üzerine kurulduğunu ve 5000 mAh’lik 120W hızlı şarj desteği ile geleceğini belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir